Další články

Po necelých dvou týdnech v Liverpoolu vychytal Adrián Superpohár

Nečekaným hrdinou Superpoháru UEFA se stal liverpoolský brankář Adrián, který chycenou penaltou v rozstřelu rozhodl o vítězství nad Chelsea. Ještě na začátku srpna byl přitom dvaatřicetiletý španělský fotbalista bez angažmá.

Brankářskou dvojku Mignoleta v Liverpoolu nahradil Adrián

Liverpool získal španělského brankáře Adriána, který do týmu vítěze Ligy mistrů přišel jako volný hráč po konci angažmá ve West Hamu. Ve výběru trenéra Jürgena Kloppa nahradí dosavadní dvojku Belgičana Simona Mignoleta, jenž odešel do Brugg.

Nasri a Carroll nedostanou nové smlouvy a opustí West Ham

West Ham United během letní přestávky opustí hned tři zkušení hráči. Nové kontrakty od londýnského klubu nedostanou Samir Nasri a Andy Carroll, stejně jako gólman Adrián...

Premier League v kostce (36. kolo)

Oslavy mistrovského titulu jsou naplánovány na páteční večer! Šestatřicáté kolo Premier League se ukázalo býti přelomovým. Tottenham po devíti výhrách v řadě selhal na hřišti West Hamu, zatímco Chelsea doma hladce smetla Middlesbrough a definitivně ho poslala do Championship. Sama naopak potřebuje vyhrát jediný ze zbylých tří zápasů - a první hraje už za dva dny.

Premier League v kostce (11. kolo)

Reprezentační přestávka se Chelsea vůbec, ale vůbec nehodí. Takovou formu, kterou se svěřenci Antonia Conteho můžou nyní chlubit, jsme v Premier League dlouho neviděli - pět zápasů, pět jasných výher a pět čistých kont. Vrchem k tomu fenomenální výkon proti Evertonu, jenž komentátor BBC John Motson označil za "nejlepších 90 minut fotbalu, které v kariéře viděl".

Těším se na novou sezónu, prohlásil Adrián

Hodně vydařený ročník má za sebou West Ham United. Londýnský celek zaujal konečnou sedmou příčku, na čemž má velký podíl i brankář Adrián, který se už nemůže dočkat nové sezóny...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele