Pro Vlkanovu je reprezentace splněným snem, v nominaci už nevěřil

Adam Vlkanova s přibývajícími roky v Hradci Králové přestával věřit, že se ještě dostane do národního týmu. Po vydařené sezoně ale sedmadvacetiletý záložník premiérovou reprezentační pozvánku k velké radosti obdržel. Pokud během čtyř červnových zápasů Ligy národů dostane šanci i na hřišti, splní se mu sen.

Vlkanova jediným nováčkem v nominaci na Ligu národů

Česká seniorská reprezentace vyrukuje na elitní soupeře v Lize národů i s jedním nováčkem, za výtečnou sezonu v barvách Hradce Králové byl odměněn 27letý ofenzivní univerzál Adam Vlkanova. Po vážném zranění a zhruba dvou letech se do nominace na Švýcarsko, Španělsko a Portugalsko vrací také Václav Černý...

Proti Plzni nebudou za Hradec hrát Mejdr a Vlkanova, od klubu dostali pokutu

Královehradečtí nastoupí do večerního utkání předposledního kola ligové nadstavby proti vedoucí Plzni bez dvou opor středopolaře Adama Vlkanovy a krajního beka či záložníka Jana Mejdra. Oba bez vědomí vedení jednali s pražskou Slavií, porušili tím smlouvy a přestupní řád a dostali od klubu pokutu.

Hradci Králové bude po napadení chybět měsíc záložník Vlkanova

Hradci Králové bude zhruba měsíc chybět záložníka Adam Vlkanova. Toho napadl neznámý agresor a způsobil mu zlomeninu krčního obratle.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele