Hložek poslechl Krejčího mladšího a rozhodl semifinále poháru s Jabloncem

Ofenzivní univerzál Adam Hložek vítězným gólem v prodloužení zařídil fotbalistům Sparty výhru 4:3 nad Jabloncem a postup do finále domácího poháru. Český reprezentant přiznal, že poslechl radu spoluhráče Ladislava Krejčího mladšího, který na něj v závěru normální hrací doby zakřičel, ať utkání rozhodne.

Hložek si nedovedl vysvětlit špatný vstup Sparty do zápasu s Partizanem

Útočník Adam Hložek si nedovedl vysvětlit špatný vstup sparťanů do odvetného utkání 2. kola Evropské konferenční ligy na hřišti Partizanu Bělehrad. Pražané v úvodních 24 minutách dvakrát inkasovali, Hložek pak už v závěru pouze snížil na konečných 1:2. V součtu s domácí prohrou 0:1 Letenští v soutěži skončili.

Hložek a Čelůstka mají zraněné koleno a přijdou o sraz české reprezentace

Sparťanští fotbalisté Adam Hložek a Ondřej Čelůstka, mají poraněné koleno a budou až několik týdnů mimo hru. Pražský klub o tom informoval na svých internetových stránkách. Oba hráči přijdou o nadcházející sraz české reprezentace, kterou čekají listopadové zápasy s Kuvajtem a Estonskem.

Sparťan Pavelka předpověděl Hložkovi gól proti Boleslavi na ranní rozcvičce

Čtvrtou brankou v ligové sezoně a první po šesti zápasech rozhodl Adam Hložek ve třetí minutě nastavení o výhře fotbalistů pražské Sparty 1:0 nad Mladou Boleslaví ve 12. kole nejvyšší soutěže. Devatenáctiletý český reprezentant prozradil, že mu spoluhráč David Pavelka předpověděl gól už na ranní rozcvičce.

Hložek si po utkání na hřišti Bröndby vyčítal nevyužitou šanci v nastavení

Sparťan Adam Hložek si po úvodním utkání skupiny Evropské ligy na hřišti kodaňského Bröndby vyčítal promarněnou šanci v závěru nastavení, kterou mohl rozhodnout o vítězství svého celku. Bod za bezbrankovou remízu ale může hrát podle devatenáctiletého útočníka v konečném účtování velkou roli.

Přišlo mi, že jsme si mysleli, že to proti Hradci půjde samo, řekl Hložek

Přestože hráči Sparty porazili doma v pátém kole první ligy nováčka z Hradce Králové 4:0, ofenzivní univerzál Adam Hložek zkritizoval výkon svého týmu v prvním poločase, který skončil bez branek. Nelíbil se mu přístup Letenských. Potěšilo ho však, že po přestávce se hra Pražanů zlepšila. Cestu za jejich výhrou odstartoval právě Hložek úvodním gólem v 53. minutě.

Na klubové scéně to bude můj největší zápas, řekl Hložek k odvetě v Monaku

Za největší zápas v klubové kariéře označil útočník Sparty Adam Hložek úterní odvetu 3. předkola Ligy mistrů v Monaku. Pražané budou na Stade Luis II. dohánět ztrátu 0:2 z prvního duelu. Hložek cítí z mužstva odhodlání a věří, že dvojutkání může zdramatizovat.

Hložek má před sebou určitě ohromnou kariéru, prohlásil trenér Rapidu Kühbauer

Trenér Rapidu Vídeň Dietmar Kühbauer před úterním úvodním zápasem 2. předkola Ligy mistrů s pražskou Spartou ocenil jejího mladého ofenzivního univerzála Adama Hložka. Českého reprezentanta považuje za hráče s obrovskou budoucností. Případný postup "Zelenobílých" přes Letenské by bral za nádherný příběh.

Představení účastníků Eura 2020 - Česko

Před čtvrtstoletím se parta ze střední Evropy vydala na Britské ostrovy coby jasný outsider, domů však po spanilé jízdě zcela nečekaně přivezla stříbrné medaile. Po 25 letech se česká reprezentace do Spojeného království vrací v podobné roli a v koutku duše jistě touží po stejném úspěchu, na který v roce 1996 dosáhla generace pod vedením trenéra Dušana Uhrina staršího.

Čelůstka i Kalas jsou v pořádku, připraven nastoupit do generálky je i Hložek

Ondřej Čelůstka a Tomáš Kalas by o nadcházející evropský šampionát neměli přijít. Oba stopeři se už dali po zranění do pořádku a budou českému týmu k dispozici pro úterní závěrečné utkání před mistrovstvím Evropy na Letné proti Albánii. Trenér Jaroslav Šilhavý už bude moci počítat i s útočníkem Adamem Hložkem.

Hložek byl vyhlášen nejlepším hráčem ligy za květen, z trenérů vyhrál Vrba

Květnovou anketu Ligové fotbalové asociace (LFA) ovládli sparťané. Nejlepším hráčem měsíce se stal osmnáctiletý ofenzivní univerzál Adam Hložek, mezi trenéry vyhrál Pavel Vrba. LFA o tom informovala na twitteru.

Češi podstoupili dopingovou kontrolu, lehce zraněný Hložek netrénoval

Česká reprezentace se druhým dnem chystá v Jižním Tyrolsku na nadcházející mistrovství Evropy. Mužstvo ráno navštívili dopingoví komisaři, vzorky moči a krve odevzdalo 10 vybraných hráčů. Na dopoledním tréninku z důvodu lehčího zranění scházel ofenzivní univerzál Adam Hložek, nemělo by však jít o nic vážného.

Osmnáctiletý Hložek prodloužil se Spartou smlouvu do roku 2024

Ofenzivní univerzál Adam Hložek prodloužil se Spartou smlouvu do roku 2024. Pražané o tom informovali na svém webu. Předchozí kontrakt měl Hložkovi vypršet v červnu 2022.

Autor čtyř gólů Hložek si před zápasem s Brnem raději neříkal, že vstřelí branku

Osmnáctiletý ofenzivní univerzál Sparty Adam Hložek se díky čtyřem gólům do sítě sestupujícího Brna v závěrečném 34. kole FORTUNA:LIGY dotáhl na Jana Kuchtu v čele tabulky střelců, přestože kvůli zranění odehrál pouze 19 duelů, o osm méně než slávistický útočník. Hložek před soubojem se Zbrojovkou přemýšlel o koruně pro krále střelců, ale raději si neříkal, že dá branku.

Nejlepším hráčem prvoligové sezony bude Hložek, Provod, nebo Stanciu

Nejlepším hráčem končící sezony české FORTUNA:LIGY bude jeden z dvojice záložníků z mistrovské Slavie Lukáš Provod a Nicolae Stanciu, nebo sparťanský útočník Adam Hložek. Užší nominaci dnes oznámila Ligová fotbalová asociace (LFA), která tradiční anketu pořádá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele