play off - semifinále
26.06.2008 20:45 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Španělsko přehrálo matné Rusy a ve finále vyzve Němce!

Ve druhém semifinálovém duelu byl na hřišti především v druhém poločase jen jeden celek. Bylo to Španělsko, které ruský celek přehrálo ve všech směrech a po brankách Xaviho, Guizy a Silvy zvítězilo rozdílem třídy. Postup do finále je bezpochyby zasloužený, Hiddinkův celek dnes neměl svůj den.

Kdo čekal, že se bude v prvním poločase předhánět Španělsko a Rusko v lahůdkových akcích, mýlil se. První dějství bylo z obou stran pojato opatrně. Přesto se několik nadějných příležitostí na obou stranách zrodilo.

Do zápasu lépe vkročilo Španělsko, které mělo nepatrně více ze hry. V šesté minutě se dravým způsobem dostal k míči Fernando Torres, avšak zakončení Akinfejeva nezaskočilo. O několik minut později se Villa uvolnil přes Ignaševiče, ale Akinfejev míč vytěsnil do bezpečí.

Rusové svěřence Luise Aragonése agresivně dojížděli a nedovolili tak svému soupeři využít hlavní přednost v podobě kontroly nad míčem. Dvě "gólovky" měl v 31. a 35. na kopačce Pavljučenko. V prvním případě poslal nebezpečný projektil, který jen těsně minul španělskou branku. V tom druhém byl v jasné gólové pozici, ale v tísni netrefil míč ideálně. Mezitím musel jít ze hřiště David Villa, který se při zahrávání přímého kopu zranil. Na hřiště se tak dostal Cesc Fabregas, což byl klíčový faktor pro druhý poločas.

Na straně Španělska byl narozdíl od předchozích duelů aktivní Sergio Ramos. Dvakrát také nebezpečně vystřelil. Do míst kde, byl Akinfejev připraven, a vedle.

Po relativně slušném výkonu v prvním poločase šli Rusové v druhém dějství každou přibývající minutou s výkonem dolů. Gól přišel v 50. minutě a připsalo si ho aktivní Španělsko. Spolupráci barcelonského dua načal stříleným centrem Iniesta, který zakončil přesně mezi nohy bezmocného Akinfejeva Xavi.

Rusové nebyli v optimální formě a inkasovaný gól je ještě více srazil. A borci ve žlutých dresech na hřišti dominovali. Ramos poslal přesný centr na koleno Torrese, útočníkovi Liverpoolu však nepřálo a mířil mimo. V 70. minutě se Akinfejev předvedl proti nepříjemné střela Fabregase, která mířila pod břevno.

Jasnou herní převahu korunovali svěřenci zkušeného kouče Aragonése v 70. minutě. Střídající Guiza se po perfektním přiťuknutí Fabregase vyhnul ofsajdové pasti a poslal míč do odkryté branky.

Rusové neměli sílu s nepříznivým vývojem něco dělat. Dvoubrankové manko je evidentně zaskočilo. Chytří španělští hráči je navíc deptali přesnou kombinací. Po jedné z nich se v 83. minutě opět po přihrávce Fabregase trefil pro změnu David Silva. Záložník Valencie si míč pohotově připravil na levou nohu a zamířil přesně k tyči, Akinfejev se natahoval, ale marně.

Rusové se na hřišti ploužili jako těla bez duše, přesto se málem dočkali čestného úspěchu. Iker Casillas však po hlavičce Syčeva čisté konto uhájil.

Španělsko zvítězilo si připisuje zasloužené vítězství 3:0 a stejně jako v prvním vzájemném měření sil proti Rusku, vítězí o tři branky. Může se tak těšit na finále, kde se střetne v neděli s Německem.

Autor: David Kubáň

Komentáře (259)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tesim se:)

Reagovat
smazaný uživatel

Narazí na sebe staří známí, v úvodním zápase dostali Rusové čtyřku, ale od zápasu se Španělskem se hodně zvedli a to každým zápasem. Bude to skvělé semifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak budu pokracovat Rusi takej ofenzive ako proti Holandsku tak vyhraju celi sampionat a este nieco potrebujeme takeho jedneho trenera ako je pan trener Hiddink to plati pre slovensku reprezentaciu to co on dokazal aj klobuk dole

Reagovat
smazaný uživatel

Opětovné shledání těchto týmů, ale už v jiné pozici. Rusko všechny překvapilo, formu si načasovaly tak akorát. Jsou běhaví a dicsiplinovaní, mají výdrž a hl. motivaci jako hrom. Věřím ale, že to všechno dokáže španělský tým úspešně eliminovat a nakonec postoupí. Španělsko už čeká na úspěch velmi dlouho a bylo by velkou škodou si to už nyní nechat vzít. Mužstvo šlape a snad starý lišák Aragonés vymyslí taktiku, s kterou budou nakonec slavit postup do finále !!! Tip 1:2. ESPAŇA !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tady si myslim ze postoupí rusko, můj tip 1:0 pro rusy, protože rusové poslední dobou předvádí dobrý fotbal

Reagovat
Shevchenko

Vítěz tohoto semifinále vítěz celého EURA! 2:1e

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bude uplne jiny fotbal nez prechozi ze skupiny...Rusy jsem videl hrat a ti slapou..to same Spanele ale nevim proc se mi to takhle zda ze jejich vykony jdou z kopce....1.zapas s Ruskem vysel na vybornou...se Svedskem i kdyz druhy polocas byli jasne lepsi tak davali tesne pred koncem a s Reckem to bylo podobny i kdyz uz v tomhle zapase o nic neslo..proti Italii ani gol nedali a bylo to o stesti pri penaltach i kdyz musim uznat ze byli o neco malo lepsim tymem nez Italove a take jsem jim pral postup Spanelum....tohle bude super a vyrovnany souboj...Rad bych aby spanele posoupili do finale uz z toho duvodu ze opravdu na nejaky vyznamny uspech cekaji uz nekolik let..ale neco mi rika ze Rusko vyhraje a postoupi....pokud to nebude prodlouzeni nebo penalty tak muj tip na vysledek Rsko 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě padne v tomhle utkání více jak 2 branky, proto bych doporučoval sázku na over. Jinak co se týče samotného zápasu, tak se moc těšim. Španělé by si to asi zasloužili víc, ale Rusové teď šlapou, myslím že budou proti Španělům trojnásob motivovaný (hrát o semifinále, motivování od Hiddinga a v neposlední řadě mají Španělsku co vracet). Zápas bych ale viděl na remízu nebo výhru Rusů.

Tip: Může to dopadnout jakkoli, první poločas asi plichta 1:1 a pak ve druhým, bude záležet kdo to urve (kdo bude mít větší vůli po vítězství), podle mě Rusové 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Rusove je prejedou, jak loveckej salam, pavlucenko , arsavin a spol., jim ukazou, jak se hraje tvrdej, rychlej a na pohled peknej fotbal.

Reagovat
pavel.fotbal

Přál bych finále Španělům,,ale na tomhle mistrovství ty tipy moc nevychází, a tak zítra budu naštvanej,poněvadž určitě postoupí Rusové a těm já nefandím. Můj tip 1:2, ale to je zbožný přání,který určitě nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko do toho

Reagovat
fantomas

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální sestava složená z týmů Španělska a Ruska. Pro mě dva nejlepší týmy na turnaji.

-----------------Casillas-----------------

Anjukov---Puyol---Ignaševič--Žirkov--

-----------------Senna---------------------

Silva-----------Semak--------Aršavin

---------Villa-----------Pavljučenko------

Rusové vedou 6:5.

Reagovat
smazaný uživatel

Senna + Semak zajímavá kombinace, ale ti hráči si jsou dost podobní zkušenostmi, prostorem, "rychlostí", stylem hry - Semak v repre dost brání. Nevím jestli by jim to sedělo, na turnaj typu Euro dobrý, ale v dlouhodobý soutěži by to nevydželi. Naštěstí si je obsypal rychlými hřáči, jsem zvědavý kde skončí Žirkov. Místo Semaka Rubén de la Red a Španělé vedou 6:5.

Reagovat
Xavi

Hmm, tak maximálně za poslední dva zápasy. Tu čtverku jsi tam asi nepočítal co? Kdyby jo, tak Marchena místo Ignaševiče, Torres za Pavlučenka, Xavi za Semaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi za Semaka

Reagovat
Xavi

Ty si tam dej třeba Fabregase.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregase ne.Ale pro mě je Xavi s Iniestou zatím zklamání....Semak je pro mě lepší. Na tomto ME.

Reagovat
smazaný uživatel

Ignaševič první zápas nehrál. (Širokov - Kolodin). Torres podle mě za Pavljučenkem zaostává. A Xavi - Semak jsou na tomto turnaji přibližně na stejné úrovni.

Reagovat
Xavi

Marchenu jako snad jediného španěla v historii nemusím, ale na tomto turnaji mě velice mile překvapil, Torres udělal první zápas (ikdyž se neprosadil golově), ve druhém dal důležitý gól, třetí nehrál, čtvrtý byla taktická bitva, ale i tak je nebezpečný ikdyž Pavlučenko taky hodně dobrý. No a Xavi je klasik, ten si svoje vždycky odehraje, ikdyž se přiznám, že Semaka jsem si moc nevšímal.

Reagovat
smazaný uživatel

Marchena hraje výborně, možná patří i do all-star celého šampionátu. Z Rusů se mi líbí i Zyryanov .

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by tak Marchena válel i v klubu....

Reagovat
smazaný uživatel

namiesto semaka jednoznacne Xaviho a bude to ok

Reagovat
smazaný uživatel

Jupííííí. Barca předložila Zenitu nabídku za Aršavina.

Reagovat
smazaný uživatel

barca, real a chalsea předkládaj nabídky všem

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl je v tom, že do Barcy chce drtivá většina hráčů. Už se na Aršavina moc těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozdiel je v tom ze barca sa to snazi robit po tichu , a kedze prestavuju kader tak nie je nic vynimocne ze chcu viacero hracov ale Chelsea a Real chu kazdeho kazdy rok a su toho plne noviny spravy a pod , jednoducho Real a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Španělé 2:1 vyhra.

Reagovat
bakasa

Já to vidím na výhru Španělska, ale teoreticky by jim to mohl prohrát Aragones, neumí poskládat sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevím komu přát víc, asi se to vyvine z průběhu zápasu.. každopádně ve finále budu fandit jednomu z těchto týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se, že to bude zase jednou zápas se vším všudy jak má být, moc se těším

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by to bejt nelepší utkání Eura, finále bych přál oběma, ale když postoupí Rusko, aspon ještě uvidim Kolodina v akci, ty jeho bomby z dálky sou extratřída

Reagovat
smazaný uživatel

Rusoví budou nebezpeční, ale věřím tomu, že Španělé vyhrají

Reagovat
smazaný uživatel

nezbývá než souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nemůžu dočkat toho dnešního FOTBALU.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mne komu víc budeš držet palce třeba já moc nemám rád fotbal, když hrají proti sobě dva moje oblíbené týmy. Nejvíc si to užiju když hraje můj tým proti nějakým absolutním "zlosynům"...

Reagovat
smazaný uživatel

já se asi trochu více přikláním na stranu Rusů... nebo nevím. Španělům bych to taky přál. Těžko rozhodnout komu přát víc, asi to fakt nechám na samotný zápas a kdo si mne získá. Dneska proti sobě budou hrát dost možná dva nejsympatičtejší týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

... nejsympatičtější týmy EURA08.

Reagovat
alias

Přesto, že mě rusáci na Euru překvapili, doufám, že je Španělové večer sfouknou.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ taky to tak vidím. Hlavně, ať je skvělý fotbal. Komu budu víc přát uvidíme až během utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme dva

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 ( Torres,Xavi )

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas do zakladu!

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi do zakladu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí vám na Euru Anglie?

Reagovat
Deywid

mne áno....ale nie až tak, ako som čakal

Reagovat
smazaný uživatel

Mi teda vůbec, jen by šla úroveň dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam byli na úkor Ruska, tak určo, ale kdyby tam byli místo např. Polska či Řecka...

Reagovat
Slejdy

stejne je to podel ze tam nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

chybí, pač na posledních akcích byla vždycky radost sledovat, jak vypadli na penalty

Reagovat
Shevchenko

Pro EURO jen

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Mě celkem jo.. Jedna z reprezentací,kterým bych přál - vedle Francie(ale nějak mi to naboural Domenech,na konci jsem jim postup snad ani nepřál ),našich a Ruska... Ale přál bych jim to asi víc než těm ostatním(až na nás samozřejmě )

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, Domenechův "výběr" byl chvílemi opravdu špatný vtip..smutné

Reagovat
smazaný uživatel

možná trošku jo, ale Rusové to oživili parádně.. jak psal Jakub spíše na úkor Polska nebo bohužel i Řecka..

Reagovat
fantomas

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Russia a Aršavin do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

Take se tesim na toto semifinale ,slibuje nam to dobrou podivanou a skvelej fotbal,pokud se ovsem oba souperi pusti s vervou a nebudou opatrni tak jak to vypada v jinych dulezitych zapasech.Osobne fandim Rusku ponevadz hraji od zapasu se Svedy vynikajici fotbal a zejmana utocna faze je dobre sehrana.Na druhou stranu je ale take vyborny utok Vila ,Torres a tudiz doufejme ze budeme svedky vyborneho zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

S týmto názorom môžem iba súhlasiť a dúfam že stretnutie neovplyvnia nejaké hlúpe chyby rozhodcu (ov)

Reagovat
Slejdy

na spanelsko na hendikep 4,20 kurz

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak to jsem teda zvedav co si tim chtel naznacit

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl tím naznačit, že máš na hlavě jitrnicu

Reagovat
smazaný uživatel

takovyhle vtipky si nechej radsi pro sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já je nechávám speciálně pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak to sorry , veril jsem Rusku ale druhej polocas jsou nuloví nevim co se stalo...

Reagovat
Slejdy

... na druhou stranu to by ale hantuchova nesmela prohrat

Reagovat
smazaný uživatel

tak co šulínci jak to dneska tipujete? ja sem to napral všechno na rusy ale bojim se dokážou to

Reagovat
smazaný uživatel

ja tipuju postup Ruska, ale radsi jsem nesazel...

Reagovat
smazaný uživatel

kolik je to všechno? 20 korun českých?

Reagovat
smazaný uživatel

NE všechno jako v penězích ale jako jak to šlo. 1.pol 2.pol normálně postup 1.gol vše po 2000

Reagovat
smazaný uživatel

Kam na ty pohádky pořád chodíš?? proč sem nedáš odkaz na ten tvuj slavnej tiket?? Myslíš si že takhle ti někdo věří?

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak si piš blbče 1022680626191407-3715 fortuna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co pošleš ty

Reagovat
smazaný uživatel

A co budeš dělat, až ti to nevýjde. Prodáš televizi?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten si jich asi spis muze nekolik poridit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já je nechávám speciálně pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Spanieli vyhraju rozdielom triedy,tak ako v prvom zapase.Tipujem 4-0...

Reagovat
smazaný uživatel

rusko bude ve finále

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis? Neverim tomu,nemaju na to,su o dost slabsi ako Spanielsko,jedine ze by im pomohol neskutocne rozhodca,ale to dufam nie...

Reagovat
smazaný uživatel

no co je?Rusko vo finale,to ano,ale v hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nojo tak sem jim tam nechal 9000. mam jen 1.pol nulu za 2. hovada vyřaděl holandany a ted mě takhle seberou polovinu včerejší výhry na turcích..achjo

Reagovat
smazaný uživatel

tak jdu dát samostatně remízu nakej ten houston - dallas je to supertip ve victoria tipu bude nula 3.3

Reagovat
Pharrell

super zatim 0:3! mam na Spanely vsazeno ze budou mistri Evropy 2008! snad to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos

Reagovat
smazaný uživatel

Rusové mě obrovsky zklamali. Po golu na 1:0 začali hrát jako my proti Turkům...prostě se naprosto rozpadli a rezignovali.

btw: Opěvovaný Aršavin byl na lavičce? Já jen že jsem ho na hřišti ani nezahlédl...

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko králem dnešního večera. Rusové mě taky obrovsky zklamali, první poločas špatný nebyl, ale v tom druhém úplně odpadli. Byli všude pozdě, kazili přihrávky, nic zajímavého nevymysleli. Všechno špatně...

Aršavin dnes neměl svůj den. Ale hůl bych nad ním rozhodně nelámal. Možná se sesypal z toho nevídaného zájmu o jeho osobu, kdo ví...

Tři nejlepší: Fabregas. Senna. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............Ramos.

Ano, Ramos. Uznávám, že dnes hrál výborně.

Reagovat
fantomas

Noo, vidiš Kopy, Barcelonak a stejně tam dá Cesca na ukor Xaviho a Iniesty, to už o něčem svědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

jen neobjektivní blb by tam nedal Cesca za dnešní výkon

Reagovat
fantomas

Třeba Kopy ne a ne uznat, že Cesc dnes Xaviho s Iniestou zastínil a že do hry Španělů vnesl oživení. Ledaaa, že by si dělala srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš se ještě nevzpamatoval ze zranění Villy...

Reagovat
fantomas

Zřejmě...

Reagovat
-Kopy-

Prosimtě žádné oživení tam nevnesl, dobrý výkon Fabregase stejně jako Iniesty.

Reagovat
smazaný uživatel

zastínil

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcu se do toho pléct, ale ještě tam podle mě patří Puyol.. Ten dnes dirigoval celou obranu..

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol byl skvělý, patří do té lepší poloviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen s tím Ramosem, dušoval ses po zápase s Itálií, jak si od pravého beka představuješ trochu jiné ofenzivní schopnosti a celkově jste ho kritizovali, že jen předával míče spoluhráčům a vůbec se nenabízel po lajně, ale dnes jste mohli vidět, že to byla jen otázka trenérovi taktiky. To jste neměli kritizovat samotného hráče, Sergia, ale trenéra. Dnes měl ten prostor na útočení od Aragonése daleko větší a viděli jste sami, jak s tím naložil. Akorát dnes se mu dařilo prostě vše na co šáhl, narozdíl od zápasů ve skupině.

Jinak o hře celého mužstva se nebudu ani bavit, byl to famózní výkon, a to jak především obrany, tak i ofenzívy. Jen k rozestavení na finále, hrál bych to co ve druhém poločase, tzn. i s Cescem. Tato sestava se mi zamlouvá daleko víc než ta předchozí a David tak trochu smolně pomohl Aragonésovi v rozhodování na závěrečný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

A výkony Ramose v základní skupině?

Reagovat
smazaný uživatel

"Akorát dnes se mu dařilo prostě vše na co šáhl, narozdíl od zápasů ve skupině. "

Reagovat
smazaný uživatel

(1-5)

Akinfejev 2, Anjukov 4, Ignaševič 4, Berezuckij 3, Žirkov 4, Semak 4, Fajzulin 4, Semšov 5 (Biljaletdinov 4), Sajenko 5 (Syčev 3), Aršavin 4, Pavljučenko 3.

Casillas 1, Ramos 1, Marchena 1.5, Puyol 1, Capdevilla 2, Iniesta 1.5, Xavi 2 (Xabi 2), Senna 1, Silva 1.5, Torres 2.5 (Guiza 1), Villa (Fabregas 1)

Reagovat
smazaný uživatel

Marchena jasná 1, jinak celkem souhlas

Reagovat
fantomas

Co by se taky dalo od tebe čekat, že?

Reagovat
-Kopy-

On je objektivní narozdíl od tebe Fabregáčku.

Reagovat
fantomas

Škoda, že je proti tobě celá diskuze. Zachránit tě muže leda to, že to šikovně zahraješ tak, žes to vlastně nemyslel vážně. Koukej níže - i tvuj parták je téhož názoru jako já!

Reagovat
smazaný uživatel

když tě podrží i takový fanda Arsenalu jako já,tak to o něčem svědčí :))

Reagovat
-Kopy-

Si vůl nebo co ? já neříkám, že hrál špatně naopak, bože

Reagovat
fantomas

Aha, tak že zvolíš takovou cestu, to bych do tebe neřekl. Nene, když sem na onlajnu napsal, že Cesc zastínil jak Xaviho tak Iniestu, tak si napsal, že sem jen zakoukanej do Cesca, tak si nevymejšlej.

Reagovat
-Kopy-

1)Si tragéd

2)Nic takového jsem nepsal

3)Napsal jsem, že Fabregas žádné oživení nepřinesl a že Iniesta nebyl horší nežli on...

Reagovat
fantomas

Takže si vlastně jen potvrdil má slova. Fabregas byl lepší jak Iniesta a do hry oživení přinesl nepochybně.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

Nemá cenu, ve sportu se nevyznáš, uděláš nejlíp, když se vrátíš do pohádek.

Reagovat
fantomas

Beru to jako popichování, takže se tomu jen zasměju a pujdu spát. Měj se, netopejre.

Reagovat
-Kopy-

Přeju pěknou noc ve společnosti krvožíznivých netopýrů...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ano, připojuji se

Reagovat
smazaný uživatel

Měl 2 áčka, to není špatná bilance..

Reagovat
smazaný uživatel

....ale pochvala fantome, Cesc skvělý!!!

Reagovat
-Kopy-

Marchena byl z obranné čtyřky nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě řekni,že byl Villa muž zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol ho prostě předčil. Nemohl dostat stejnou známku.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Logan

Torres hral dobre....rozhodne nebyl nejhorsi na hristi z ESP...dal bych mu 2 :) a Guiza 1.5

Reagovat
smazaný uživatel

a který Španěl byl teda horší? :)

Reagovat
smazaný uživatel

to by mne taky zajímalo

Reagovat
Fernando_Torres

Torresovi nejhorsi znamku? Vzdyt jediny co mu dneska chybelo byl gol, jinak ty zpracovani v akrobatickejch situacich parada, a Guiza jednicku? co predvedl? Ten podle mne nema v repre ani co delat....

Reagovat
smazaný uživatel

Zatu celkem krátkou dobu, co byl na hřišti, dal dost uklidňující gól. Tvému Torresovi se to nepovedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

No hej,ale napr. Guiza nedal penaltu a navyse guiza az na ten gol(suhlasim bol dolezity) nic neukazal a to vtedy uz spanieli mali viac priestoru,ako ked tam Nando bojoval s 2-3 obrancami..Podla mna Torres hral dobre a chybalo tomu len ten gol.Napr. tesne pred vystriedanim.No zial Daid asi na finale nenastupi,tak Guizicka ma sancu....

Reagovat
smazaný uživatel

Už podle nicku si každý udělá názor o objektivitě tvého příspěvku

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

On dneska hral Fajzulin?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho pořád pletu se Zyrjanovem. Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme tam!!! vynikající zápas, jasně jsme ty rusáky přejeli,Aršavin-dobrej šašek!!! škoda že se Villa zranil,ale snad na finale bude ok!!

Reagovat
smazaný uživatel

To si Španěl či co?

Reagovat
smazaný uživatel

mě by zajímalo, od kdy ví, že někdo jako David Villa vůbec existuje.....

Reagovat
smazaný uživatel

2 roky...

Reagovat
smazaný uživatel

to se ti omlouvám, myslel jsem, že si jeden z těch "fandů", jež o něm před EUREM neměli ani páru, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý výkon celého španělského mužstva byl zaslouženě korunován úspěchem, nádhera!!! Snad se dá Villa brzy do richtigu.

Reagovat
smazaný uživatel

V neděli to udělají, bo Němci mají horší obranu, a hlavně ten tragickej Lehmann.

Reagovat
smazaný uživatel

Co dodat, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

man of the tournament - CARLOS MARCHENA :smileani:

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Arne

No, hrál dobře, ale zas tak bych to nepřeháněl.

Reagovat
smazaný uživatel

snad mu ta forma vydrží i v klubu

Reagovat
smazaný uživatel

a ten blbec koeman ho hral v zaloze...

Reagovat
smazaný uživatel

tak pozor, během celé sezony byl marchena jako stoper špatný a jako DM možná třetí nejlepší po Sennovi a Keytovi

Reagovat
smazaný uživatel

zato "ivan the terrible" na stoperu zaril

Reagovat
smazaný uživatel

no celeho turnaja nie,ale naozaj hra vyborne,aj vcera...s prehladom,s kludom,dobre pozicne,vo vzduchu tiez neprehral...Az na jedno posmyknutie bez chyby.... Ale vcera bola vyborna cela obrana a samozrejme Senna k tomu

Reagovat
Arne

Obávám se, že finále bude hodně přetaktizované a to z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že to bude nuda , ale pokud padne rychlý gól, nejlépe Španělska, mohlo by to být zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko musí být mistrem Evropy!

Reagovat
Arne

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

Spaniely si uz naozaj zasluzia nejaky uspech!!!!Vamos,vamos,vamos

Reagovat
Deywid

Reagovat
-PeCa_08-

musí

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

España!

K tématu Fabregas: Ano, je vynikající, ale dost možná právě proto, že přichází jako střídající hráč..podle mě Aragonés dělá dobře, když nechává v základu Xaviho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak vážně bude VIlla zraněn. Pak to vypadá na rozestavení 4-5-1. A to Španělsku taky sedí.

Reagovat
Arne

Kopy: Dnes sice Rusko celkem sklamalo, ale jinak už jsi se dosmál?

Reagovat
-Kopy-

Co ?

Reagovat
Arne

Neříkej, že nevíš...

... fantomas v onlajnu: Kdo zastaví Nizozemce?, já: Rusko, ty:

Reagovat
-Kopy-

Nevzpomínám, nebyla reakce na tebe, nebyl sem u PC já.

Reagovat
Arne

Jako teď či před víc jak tejdnem na onlajnu?

Reagovat
fantomas

Taková ostuda - *Zklamalo.

Reagovat
smazaný uživatel

gramatická policie

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Španělům paradoxně pomohlo zranění Villy, díky tomu vymazali definitivně ruskou zálohu.

Reagovat
-Kopy-

Ono by to takhle bylo i s Villou

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla ještě větší destrukce

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Dost možná jo, tím jsem nechtěl říct, že by si Villa nezasloužil hrát nebo tak něco...jenom, že 5 záložníků se celkem osvědčilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin je stejně super hráč. Snad se po z jeho strany nepovedeném zápasu něco v zájmu Barcy nezmění. Dneska hrálo celkově Rusko špatně, takže moc šancí vyniknout neměl.

"Desítka" Aršavin na Nou Campu.

Reagovat
smazaný uživatel

ho ubranil Senna aj ked malo Spanielsko loptu(balon) na kopackach tak ho branil

Reagovat
smazaný uživatel

spanhel: Třeba bude levnější

Reagovat
smazaný uživatel

To že se mu vydaří turnaj neznamená, že je nejlepší hráč století... Sem zvědavej na tuhle sezonu jestli pude do Barcy tak zanikne protože se v Barce neprosadí a potáhne na jaře zpátky...

Reagovat
smazaný uživatel

Rusi si ani neskrkli

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá půlka z myho pohledu naprosto fantastická

Reagovat
smazaný uživatel

ESPAŇA , teď to jen dotáhnout do konce. si snad ani nedokážu představit španěly s tím pohárem

Reagovat
smazaný uživatel

to bude nezapomenutelný pohled

Reagovat
smazaný uživatel

docela uspech ze to rusove dotahli tak daleko ale vykon proti spanelum nejvetsi hruza co jsem videl, snad ani ti betonari rekove nepodali horsi vykon nez oni za tohle si ten bronz ani snad nezaslouzi, dost me zklamali, takhle to vypustit, a kdyz nekdo z nich rikal ze jsou muzstvo co se nikdy nevzdava tak dnes predvedli pravej opak po prvnim golu absolutne prestli hrat a zbytek zapasu jen odchodili. Meli si vzit priklad z turku ti se nikdy nevzdavaj ti bojovali az do konce ale rusove docela me to mrzi kdyz predvadeli tak peknej fotbal. Turci muou byt hrdi na svuj vykon v semifinale ale rusove opravdu ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ono po vacsine to zalezi aj od toho,kolko super dovoli a spanieli nedali rusom sancu.A ked aj mali naznak sance alebo zlepsenej hry,tak to nezvladli a to je potom tazke....

Reagovat
smazaný uživatel

no prave nezvladli to, byli pomali, skoro zadna pekna nahravka proste nic nefungovalo, a arsavin vubec nebyl videt no proste hruza, ze strany rusu absolutne zadna snaha

Reagovat
smazaný uživatel

mé hodnoceni: casillas :1

capdevila 2 puyol 1,5 marchena 1 ramos 1,5

xavi 1,5 (xabi 2) senna 1

silva 1,5 fabregas 1 iniesta 2

torres 2 (guiza 2) villa 2,5(hral kratce)

nejlepsi hrac: jednoznacne fabregas , dale marchena senna a xavi

Reagovat
smazaný uživatel

V celku suhlasim,ale u Capdevillu by som dal 1.5 a Ramos 1....Obaja skvely v obrane a Ramos navyse skvele utoky tahal.Tu pravu stranu spanieli radsej neotvorili,to bola nebezpecna strana....

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Joaquín doma asi brečí

Reagovat
mastakillah

ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

však mně je ho asi líto, ne??

Reagovat
smazaný uživatel

sice to sem nepatří , ale repre prej chce trénovat Houllier... to by byla bomba

Reagovat
Shevchenko

Máš link?

Reagovat
smazaný uživatel

Na co link, když to říká melio

Reagovat
smazaný uživatel

David Villa přijde o finále .

Reagovat
smazaný uživatel

Co mu je?

Reagovat
smazaný uživatel

Další překvápko se tentokrát nekonalo!To je dobře,Španělé zejména ve 2.půli Rusy úplně vymazali!!!Aršavin se včera jmenoval "Neviditelný"a Pavlyučenko na všechno sám stačit nemůže!!Fabregas výtečně oživil hru,Torres byl stálým nebezpečím pro ruskou branku,škoda,že nedal gol!!Ale podle mě,nejlepší na place byl Sergio Ramos,byl úplně všude Takhle má vypadat hra krajního obránce,fakt super výkon Doufám a hrozně si přeju,že Němce porazí a budou se radovat s titulu!!Snad ti Němci už si štěstí vybrali,maj ho někdy víc,než rozumu!!!

Reagovat
mastakillah

doufam ze se da David Villa doporadku na finale..

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi , Iniesta , Puyol

A prý že nefunguje spolupráce Xaviho s Iniestou, nebo že by Iniesta neměl vůbec hrát

Perfektní zápas, takový výsledek jsem nečekal. Španělsko by mělo hrát ve finále s rozestavením 4-5-1, tak jak hráli po tom zranění Villy.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě bych dodal, že včerejší výkon komentátora jak na stadionu, tak ve studiu + rádoby experta Luhového byl opětovně tragický, lepší vypnout zvuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Zial je to tak,je to katastrofa.Vzdy pri sportovych prenosoch zachranovali moj zazitok zo sportu prave ceski komentatori,ale teraz neni na vyber.STV hroza,tragedia a opakujem zial aj Prima absolut over

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt trgédie Holt ČT bude v komentování vždycky nejlepší

Reagovat
666

Pánové a co hůř, Nikotín prý bude komentovat i finále a jako "expert" tam bude Šmíca.

Co mě vždycky dokáže nasr*t je to, jak všichni čeští komentátoři říkají jména cizinců špatně, jediný Nikotín to říká v těch svojích patvarech správně. S toho by jeden zvracel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se chlubit.

ital 23.06.2008 12:17

No ještě, že jsem to vypl hned po penaltách. "Odborníci", kteří Rusy posílali domů po čtvrtfinále(někteří po skupině), jim najednou věří. Budu Rusku fandit, ale tipuju podobný výsledek jako ve skupině. Leda, že by se Aršavin nějak urval.

Reagovat
Xavi

Tak ten druhý poločas byla exibice a nastartovalo to barcelonská spolupráce. Jinak když jsem tady celou dobu kritizoval Ramose, tak teď ho musím zase naopak pochválit, dopředu i dozadu byl vynikající a to měl na sebe velice kvalitního Žirkova. Líbilo se mi, jak po příchodu Fabregase se neustále točili, nato mají přesně hráče a to je velká zbraň.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi moc líbilo, jak se upřímně radoval španělský princ s princeznou. Přijde mi to mnohem přirozenější, než když tam ti VIP jen sedí a nedávají najevo emoce.

Reagovat
Deywid

Moje najhoršie nočné mory sa začínajú napĺňať - Španieli sú už vo finále ...už mi zostáva len jedna vec:

v nedeľu z plných pľúc kričať: Deutschland, Deutschland

Ale ja verím Nemcom....favoritmi budú Španieli a to Nemcom bude vyhovovať

P.S.: Merčiak a Zeman - ja viem, že fandia Španielom, ale veď sa preboha trochu miernim....

Reagovat
smazaný uživatel

Oleeeeeeeeeeeeeeee,ooooooleeeeeeeeeee!!!!!!Parada.Chyba uz len posledny krok(ze vraj ten byva najtazsi).Ale ak zahraju spanieli tak ako dnes,tak ani "polska" masina ich nezastavi.....Ale vcerajsi zapas bol jednocho super,hlavne druhy polcas.Ikker co mal to pochytal,aj ked toho nebolo vela.Obrana v strede aj na krajoch bezchybna+vyborne vypady Ramosa...Senna-cierny odvadza na ME najlepsie ciernu robotu Podla mna najlepsi def. stredopoliar.Zaloha bola celkom ok,ale az druhy polcas bol taky ako mal.....Nino bojoval,makal,ale nechco to tam padnut.David sa nestastne zranil,ale inak hral dovtedy dobre.Casto menil strany a pekne raz aj vystrelil.Guiza,prisiel,videl a zvitazil....Nemam ho moc rad,ale prilezitost zvladol famozne.......Zatial som s vystupenim Spanielska spokojny,mrzi ma len par veci:Strelecky sa nedari Nandovi,do nominacie sa nedostali espanyol hraci(ale za jarnu cast uplne zasluzene) a teraz zranenie Davida.......Inak nechapem,ako vsade som pocuval,aki rusi su dobri,ako ich vacsina "odbornikov" pasovala za faoritov a nechapem aj tie kurzy,ked si porovnam so zapasom GER-TUR...to malo byt naopak.Podla mna spanieli boli vacsi favoriti proti rusom,ako nemci proti turkom.Nakoniec zapasy to aj potvrdili,az na vysledok v tom prvom zapase......

Reagovat
Xavi

jj. s tím favorizováním Ruska po dvou dobře odehraných zápasech, to byl úlet.

Reagovat
Xavi

200 pro Španělsko a jeho triumf ve finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta podle UEFY nejlepší hráč zápasu.

Reagovat
Josifek

To je těžký, na tuhle cenu tam bylo víc adeptů...celý tým hrál výborně, žádná slabina (pro mě jen pořád trochu nevýrazný Capdevilla, ale od něj se vlastně ani nedá čekat podpora ofenzívy jako na druhém kraji obrany)

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak bol najlepsim na ihrisku Kimbo Slice

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko strašně moc jim to přeji

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze je nemci prejedou aspon 2:0, jak je to v tom filmu kokosi na snehu reknou si ein, cvaj, draj a prejedou je bobem v tomto pripade spis jako portugalce

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

ted uz asi tezko

Reagovat
-PeCa_08-

co víš..

Reagovat
Slejdy

jezisi zas mamkoooo co si zac ty

Reagovat
alias

Rusáci ukázali, že zápas s Holandskem vyhráli jen díky neuvěřitelnému podcenění ze strany soupeře, protože jinak by museli letět už ve čtvrtfinále. Včera si ani neškrtli a nějakýho Aršavina jsem ani neviděl. Ještě ho chcete do Barcelony? Leda tak na lajnování.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotit podle jednoho nepovedeného zápasu umí hodnotit jen naprostý magor. Nizozemci nic nepodcenili, prostě na Rusy neměli. Po bitvě je každý generál co? Běž si radši zahrát pingpong...

Reagovat
alias

Vynášet do nebes po jednom povedeném utkání múže jen naprostý magor. Holanďani je podcenili jako prase, kdyby hráli trochu takticky tak si ty tvoji Aršavinové ani nekopli. Ty jdi hrát kuličky, fotbalu nerozumíš!

Reagovat
smazaný uživatel

A co hráli holanďani? Totální fotbal?

Tvoje blbost, že ani nevíš, kdo se výraznou měrou podílel na zisku Poháru UEFA.

Reagovat
alias

Já se bavím o ruském národním týmu na Euru a ne o vítězství Zenitu v poháru UEFA. Nikdy (za posledních 25let) jsem neviděl hrát ruskou repr. pohlednej fotbal ( s výjimkou zápasu s Nizozemci, kteří jim to svojí naivitou umožnili). A je dobře, že včera dostali výprask a táhnou domů. Kdyby nehráli rozhodující zápas kval. s Anglií na tý jejich posraný umělce tak na šampionátu ani nebyli...

Reagovat
smazaný uživatel

Není to spíš tím, že si v životě viděl dva zápasy Ruska? (S Nizozemskem a Španělskem). Proti Řecku i Švédsku hráli skvělý fotbal, jen tak mimochodem...

A kdyby si strč víš kam. Je dobře, že není na Euru Anglie. Na jejich tradičně nezáživný fotbal nemám žaludek.

A můžu se zeptat, jak byli Nizozemci naivní? Trochu se rozepiš.

Reagovat
alias

Tak bohužel nemám čas dřepět u klávesnice a rozepisovat se tady na odborné téma, které je na dvěhodiny. Zápasy Ruska jako všech ostatních sleduji od r. 1983, takže tě ujišťuji, že můj názor na jejich hru, není omezen na pět zápasů na tomto Euru. A jestli mluvíš o skvělém fotbalu, tak ten jsem viděl včera při finále Copa Libertadores, ale to zřejmě nevíš coje, ale určitě ne v zápasech Ruska.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, takže nemá k těm Nizozemcům co odpovědět. Takže si plácl blbost. "Odborné téma" A v minulosti taky hráli dobrý fotbal, chyběla jim však disciplína, kterou přinesl Hiddink. Ty to určitě "pozorně" sleduješ...

Reagovat
alias

Tak jen krátce: podcenění soupeře je spojeno s naivní hrou, která vyplívá z nezdravého přesvědčení ve vlastní síly a svádí v samotné hře k nedodržování taktických pokynů, k menší agresivitě a tím pádem umožnění prostoru ke hře i slabšímu soupeři, který toho občas využije k překvapivému výsledku a jen díky těmto atributům rusové postoupily do semifinále, kde se zákonitě ukázalo, že jsou tam omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Milane?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech Milana Milanem, vcera zavalel.

Reagovat
smazaný uživatel

Omylem tam nebyli, když si to semifinále suverénně vybojovali.

Nizozemci, když měli hrát do plných, tak byli poloviční. Ale dobře, vysvětluj si to tím, že došlo k podcenění. Ale ty to máš asi ve své zdegenerované mysli někde zakódované, že když zvítězí papírově slabší mužstvo, tak je to automaticky podceněním. Tleskám, ve čtvrtfinále ME přistoupit k zápasu lehkovážně, to je umění....

Co takhle si přiznat, že v tom čtvrtfinále je prostě Rusové přejeli ve všech herních činnostech s výjimkou standartních situací. (Jo, to bylo tím, že ke standartkám přistoupili Nzozemci se stoprocentním zápalem).

Reagovat
Arne

Nech ho bejt, s nim beztak nepohneš...

Reagovat
smazaný uživatel

ten "alias" je přece největší odborník na africký fotbal, nikdo kromě něj nemá patent na rozum.....on vždy ví vše nejlépe, nechte ho žít dále v těch jeho sebestředných bludech......a pokud s ním chcete opravdu diskutovat na nějaké odborné úrovni, tak si nastudujte problematiku fotbalu v Burkině Faso, jinak se s váma totiž ten "nadčlověk" vůbec nebude bavit.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi, Iniesta se nemůžou Cescovi rovnat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Xavi

Ten komentář je asi tak na úrovni, jakože anglická liga je nejlepší na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady chce nekdo flame...

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

A není snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bych neřekl ale Fabregas byl včera hodně dobrej

Reagovat
Slejdy

jop

Reagovat
Deywid

Reagovat
Al Capone

Kdo byl podle vás nejlepší hráč utkání? Mně se nejvíc líbil Sergio Ramos(hlavně prvním poločasu) a Fabregas.

Reagovat
smazaný uživatel

C. Marchena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Španělé Rusy k ničemu nepustili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo jasnýýýýýýýýýý !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele