základní část, 14. kolo
27.11.2021 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zwolle neproměnilo penaltu, s Waalwijkem se rozešlo smírně

Vůbec poprvé se na domácí půdě představil Dick Schreuder, nový trenér i nadále posledního celku Eredivisie, a prožil vlastně jakousi rozpačitou premiéru. Zwolle totiž nebylo daleko od kýženého tříbodového úspěchu, gólové šance si vytvořilo, koncovka mu ovšem srazila vaz. A protože navíc neproměnilo ve druhé půli pokutový kop, s Waalwijkem plichtilo bez branek.

V 9. minutě si vytvořili hosté svou první povedenější možnost tohoto utkání, Bakari prostrčil míč na levé straně na Odgaarda, avšak jeho pokus u tyčky vychytal gólman Lamprou. Ve 44. minutě bylo opravdu dost blízko vstřelenému gólu Zwolle, jenomže Adžiče v tutovce vyčapal hostující brankář Vaessen, a následná Srbova dorážka, smolně pro něj, skončila pouze na tyči.

V 54. minutě se zase ozval Waalwijk, Odgaard však necílil přesně a jeho přízemní dělovka se dostala jen do zámezí. O pět minut později přišel na řadu klíčový moment, který mohl skórem pohnout kupředu, jenže domácí svou příležitost nezužitkovali. Touba ve vlastním vápně srazil pronikajícího Saymaka, kopala se penalta, Redan ale z bílého puntíku jenom bránu přestřelil.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele