základní část, 4. kolo
11.09.2021 16:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Utrecht poprvé v sezóně padl, Twente přisoudil vítězství v závěru utkání Pröpper

Poměrně slušná jízda Utrechtu, který v uplynulých třech kolech urval na své konto sedm bodů z možných devíti, je u konce. Po minulém cenném vítězství nad Feyenoordem, možná trochu nečekaně, nestačil venku na Twente, které naopak do této chvíle nezískalo jedinou výhru. O jediný přesný zásah tohoto měření sil se postaral v nastavení druhého dějství Robin Pröpper.

V úvodních pasážích hry oba celky zahrozily ze dvou nebezpečných možností, nicméně ani van Wolfswinkel v 5. minutě na straně domácích, ani Douvikas v 15. minutě na té hostující nebyli úspěšní v koncovce. V závěru prvního poločasu se Douvikas dostal ještě jednou do slibné šance, avšak tvrdé zakončení, k jeho smůle, narazilo pouze do brankové konstrukce.

I druhá půle v podstatě nabídla vyrovnané klání, ovšem závěrečné pasáže lépe vyšly Twente. V 87. minutě se ještě neprosadil Pröpper, každopádně o čtyři minuty později již domácí stoper přece zaúřadoval. Opravdu sváteční šutér svou technickou střelu umístil i z poměrně těžkého úhlu ke vzdálenější tyčce přímo do šibenice. Gólman Paes zůstal ve své bráně pouze nehybně fascinovaný.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dám na znalosti bookmakera, mě stačí i 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele