základní část, 2. kolo
21.08.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Groningen působil nebezpečněji, Utrecht přesto uzmul bod

Oba celky vstoupily do nové sezóny dle svých přání, uzmuly chtěné vítězství, vzájemný zápas sliboval předem vyrovnané měření sil, vždyť včetně jednoho střetnutí v rámci Nizozemského poháru se plichta urodila hned pětkrát v posledních osmi případech, a nerozhodný stav svítil na ukazateli skóre i po tomto souboji. Groningen ani Utrecht za devadesát minut neskórovaly.

Domácí působili od začátku aktivnějším dojmem, v 16. minutě se je snažil poslat do vedení El Messaoudi, z přímého kopu ale cílil těsně do zámezí, v 19. minutě přežili hosté další kritické chvilky po zakončení Ngongeho a těch následných od El Messaoudiho a Gudmundssona a ve 30. minutě se musel činit gólman Paes vůči Ngongemu, jenž vypálil placírkou svou levačkou.

I po změně stran se Groningen o trochu více tlačil do ofenzívy, nicméně šancí s přibývajícím časem v podstatě neustále ubývalo a ubývalo. A jako by bylo i trochu vidět, že se obě mužstva smiřují se ziskem jednoho bodu. Zajímavou střelu vyslal třeba v 71. minutě Suslov, avšak o kousek minul bránu Utrechtu, v 81. minutě pak nevypálil nejlépe ani jeho spoluhráč Joosten.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Až tak -3,58-3,59-1,99??? Nebo jinak 3,79-3,68 .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele