základní část, 26. kolo
13.03.2021 16:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Willem II se přiblížil natěsno záchranářským příčkám, doma skolil Heerenveen

Willem II potvrdil, že aktuálně je ve velmi dobré pohodě, a proti Heerenveenu protáhl svou sérii neporazitelnosti už na čtyři utkání v řadě. Fríský celek nenavázal na svou minulou hladkou výhru nad Den Haagem, do hodiny hry prohrával už o tři branky a finální nezdar se mu podařilo jen zmírnit. V Eredivisie tak padl už potřetí z posledních pěti případů.

Domácí se začínají čím dál více přibližovat těm příčkám, které zaručují najisto bez nějakých barážových starostí ligovou záchranu, a zároveň se začínají vzdalovat předposlednímu Den Haagu a poslednímu Emmenu, které jsou zatím na přímo sestupových pozicích. Relativně během krátké doby se reálně vrátili do boje o udržení a uzmutí aspoň patnáctého místa.

Ve 27. minutě se pokoušel Pavlidis změnit dosavadní bezgólové skóre, a nebýt skutečnosti, že mu jeho pokus zablokoval stoper Bochniewicz, kdo ví, jak by celá akce nakonec dopadla. Ve finále však nemusel smutnit. O jednu minutu později jeho spoluhráč Trésor ještě se svým centrem z rohového kopu neuspěl, další jeho pas už ale našel přesně hlavičkujícího Holména.

Ve 36. minutě hodlal vyrovnat Henk Veerman, Heerenveen ovšem měl v tomto případě smůlu, protože povedený zákrok si na své konto připsal domácí brankář Murič. V 55. minutě naopak znovu gólově udeřil jeho protivník, Nunnely dobře zapracoval na pravé straně, přes bránícího Bochniewicze našel ve vápně sbíhajícího Wriedta, jenž zacílil za záda gólmana Muldera.

Willem II si ještě svůj zdárný výsledek pojistil jedním přesným zásahem. V 58. minutě stačil Pavlidisovi z blízkosti zamezit v podnikání Mulder, nicméně balón se odrazil do cesty k volnému Nunnelymu, který ho již doklepával do poloprázdné brány. "Srdíčka" v 73. minutě aspoň zaznamenala jeden čestný úspěch, po narážečce s Henkem Veermanem skóroval Joey Veerman.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele