základní část, 17. kolo
20.12.2015 14:30 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

SC Heerenveen - ADO Den Haag 0:4

Suverénně nejhorší výkon pod vedením kouče Foppeho de Haana předvedl Heerenveen těsně před vánočními svátky. V dobré formě hrající Den Haag, který prohrál za posledních osm případů jen jednou, mu venku nasázel hned čtyři branky. Mužstvo Henka Fräsera se tak na závěr podzimu dokázalo v tabulce dostat právě před svého soupeře o skóre.

Domácí tým působil až příliš ustrašeně, hrál v pomalém tempu, vypadalo to, že už se vidí během zimní pauzy u svých rodin a nemá absolutně žádnou motivaci. Toho ADO plně využil. A ve 21. minutě se ujal vedení. Bakker přihrál doleva do běhu Meijersovi, který svou levačkou poslal balón po zemi přesně k tyčce.

Fríský celek ani tohle inkasování nijak neprobudilo a i nadále působil na hřišti dost malátně. Po přestávce navíc Bakker využil velké mezery v heerenveenské obraně a sám před brankářem Mulderem nezaváhal. Jen o minutu později mohl vyrovnat Otigba, k jeho smůle však jeho hlavičku hostující obrana zastavila na brankové čáře.

De Haan se třicet minut před koncem už jednoduše nemohl dívat na mizérii svého týmu, do hry poslal Veermana s van den Boomenem, pokračoval pouze se třemi obránci a vsadil vše na útok. Tahle změna záhy přinesla své ovoce, k zakončení hlavou se totiž propracoval St. Juste, ovšem gólman Hansen byl mužem na svém místě.

V 64. minutě Den Haag definitivně zlomil odpor soupeře. Centr z rohového kopu propadl až na zadní na volného Beugelsdijka, jenž z blízkosti bez problému zacílil. V nastavení pak domácí defenzíva vyrobila další obrovskou hrubici, Jansen sebral svému sokovi velmi snadno míč, naběhl do šestnáctky, odkud pohotově zamířil za Muldera.

Autor: Patrik Sandev / sc-heerenveen.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele