základní část, 33. kolo
10.05.2015 14:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Willem II - ADO Den Haag 1:0

Poklidné utkání mezi celky, kterým nejde ani o záchranu, ani o evropské poháry, dopadlo lépe pro domácí Willem II, který rozhodl o svém vítězství v 62. minutě zásluhou Samuela Armenterose. Nejlepší střelec týmu vsítil svou desátou branku v Eredivisie po dlouhé době, přesněji po 900 minutách.

Utkání provázelo hezké slunečné počasí, které pouze přispělo k slušné návštěvě přes dvanáct tisíc diváků. První poločas však nezaujatého fanouška moc nepotěšil. Nenabídl příliš gólových šancí, oba mančafty hrály bez toho správného nasazení, neboť o body v tomhle případě opravdu o tolik nešlo.

Hostující Alberg mohl zahrozit z přímého kopu, ovšem jeho provedení mu moc nevyšlo, na druhé straně se snažil prosadit Braber, ale gólman Zwinkels mu jeho šanci polapil. Až v 54. minutě přišlo na řadu větší vzrušení. Kramer hezky uvolnil van Duinena, ten ale nedobře zakončil, a tak gólman Lamprou stačil zasáhnout.

V 62. minutě padl jediný gól utkání. Kristensen vyrobil vzadu velkou chybu, Braber o pár vteřin později poslal přihrávku z levé strany do vápna, kde nehlídaný Armenteros neměl problém zacílit. Za hosty mohl vyrovnávat střídající Jakovenko, nicméně jeho dva pokusy nezamířily mezi tři tyče.

Autor: Patrik Sandev / adodenhaag.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele