základní část, 25. kolo
28.02.2015 18:30 CET
2 : 1
(1:1)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - PEC Zwolle 2:1

Nejsledovanější zápas sobotního programu mezi Vitesse a Zwolle dopadl přesně podle toho, jak se oba celky v poslední době prezentují. Vitesse, přestože se v tabulce nachází o několik příček níž, bylo v utkání lepším týmem a díky brankám Traorého a Pröppera zvítězili 2:1. Jediný úspěch domácích zaznamenal už v 5. minutě Saymak.

Úvod utkání patřil hostům. Na prahu páté minuty poslal Marc van Hintum dlouhý aut až před bránu, defenziva Vitesse nepochopitelně zaspala a důrazný Mustafa Saymak rybičkou usměrnil míč za záda zkoprnělého Rooma. Od této chvíle převzali iniciativu Vitas a vytvářeli si i poměrně hodně zajímavých příležitostí.

Zwolle podržel brankář Hahn, když zlikvidoval tutovku Labyada a následná dorážka Traorého mířila vysoko nad. Za chvíli však brankář Blauwvingers přece jen kapituloval. Hosté nedokázali odvrátit centr z přímého kopu, Kašia vyhrál hlavičkový souboj a míč přímo z voleje napálil úchvatným způsobem do brány Bertrand Traoré.

Ještě do přestávky mohli domácí skóre otočit, ovšem pokutový kop po faulu Rienstry na Dikse nasměroval Vejinović pouze na tribunu. Nevýraznému výkonu Zwolle nepomohl ani návrat Tomáše Necida, jenž po první půli na trávníku nahradil Thomase. Na začátku druhého dějství Blauwvingers ojediněle zahrozili, když Saymak orazítkoval z přímého kopu břevno Roomovy svatyně.

Rozhodující moment přišel po hodině hry. Davy Pröpper předvedl perfektní individuální akci, dostal se až do vápna a elegantně přehodil vyběhnuvšího Hahna. Modrobílí se k žádnému závěrečnému tlaku nezmohli a sami mohli být rádi, že neobdrželi ještě další branky. Nejnebezpečněji vypadala Olijňukova rána do pravé tyče.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na jakou hodnotu vyšroubují pánové bookmakeři kurz na 2?.Včera večer bylo 4,81????,dnes dopoledne cca.5,5 , nyní je 6,2.Tip 1-bez záruky

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten kurz jasný pokus na dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by na škodu mít podchyceno, jak často vyhraje outsider, s kurzem ,který je odpovídající plus, mínus nějaká ta odchylka pruměru-i ten 1. 4,81 byl již hrubě nad ním,než kdy je kurz přemrštěný.Zatím ta 2 vychází.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele