základní část, 23. kolo
14.02.2015 18:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Heracles Almelo - Feyenoord Rotterdam 2:0

Velké překvapení se zrodilo v Almelu. Tamní Heracles bojující o udržení v nejvyšší soutěži po sedmi utkáních konečně zvítězil, když si senzačně poradil s celkem z opačného pólu tabulky - třetím Feyenoordem. Nezaujatý divák se příliš nebavil, nicméně domácí si díky brankám ze závěru obou poločasů připsali důležité tři body.

Úvodní dějství toho opravdu moc nenabídlo, k vidění bylo spoustu nepřesností a zajímavých momentů pomálu. Až závěr prvního poločasu konečně zvedl fanoušky ze sedaček. Po dlouhém autu se zdálo, že míč doskáče do rukavic brankáře Vermeera, ovšem komunikace mezi ním a Kongolem zřejmě selhala, švýcarský rodák balón odkopl nešikovně přímo na nohu Bryana Linssena a ten pohotově krásnou střelou otevřel skóre.

Ani druhá půle nebyla zrovna přehlídkou gólových příležitostí, Feyenoord sice držel většinu času míč na svých kopačkách, kýžených efekt to ale nepřineslo. Největší šanci si svěřenci Freda Ruttena vypracovali patnáct minut před koncem. Na centr z pravé strany si naskočil Lex Immers a radost z vyrovnání mu překazila levá tyč Castrovy svatyně.

Rozhodující moment přišel v 85. minutě. Linssen si k přesné trefě z prvního poločasu připsal ještě asistenci, když pěkným centrem našel hlavu Thomase Brunse, jenž se nemýlil. Defenziva Feyenoordu marně vystavovala třiadvacetiletého záložníka do ofsajdu. V samotném závěru mohli domácí přidat ještě další gól, ale střídající Jaroslav Navrátil po samostatném úniku trefil pouze tyč.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele