základní část, 31. kolo
19.04.2015 16:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Utrecht - FC Twente 1:0

Fotbalisté Utrechtu si po výhře nad Twente prakticky zajistili záchranu. Tři kola před koncem a s osmibodovým náskokem na šestnáctou Bredu je dost nepravděpodobné, že by se jich sestupové problémy ještě týkaly. O jediný gól utkání se postaral v 55. minutě Sébastien Haller, který se prosadil po rohovém kopu.

Na hřišti se především bojovalo. A pro oba celky to byly nervy až do závěrečných minut. Především domácí odolávali po jediné vstřelené brance celkem silnému tlaku, kterému se nakonec ubránili. Díky vítězství se svěřenci Roba Alflena v tabulce na svého soupeře dotáhli na rozdíl jednoho bodu, a oba jsou tak nyní přímými sousedy v tabulce.

Utrecht rozhodně musí pochválit svého muže mezi třemi tyčemi. Byl to právě Ruiter, který svůj tým ve druhé půli několikrát podržel. Twente se na něj snažilo vyzrát ze všech stran, ale nakonec neuspělo. A když už ani domácí brankář nestačil, zaskočili za něj na brankové čáře dvakrát jeho spoluhráči van der Maarel a Heerings.

Zatímco Ruiter se stal klíčovým hráčem pro Utrecht v defenzivní fázi hry, v té ofenzivní se prosadil Haller, pro něhož to byla již osmá branka v sezóně ze čtrnácti odehraných utkání. Verbeekův centr z rohového čtvrtkruhu tečoval Hardeveld v malém vápně jemně za sebe na volného Francouze, který v pohodě uklidil balón do sítě.

Autor: Patrik Sandev / en.fcutrecht.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele