základní část, 26. kolo
07.03.2015 19:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

ADO Den Haag - SC Heerenveen 0:1

Na poměry nizozemské Eredivisie bylo dnes v Haagu k vidění velice dietní utkání. Minimum gólových příležitostí a zajímavých situací rovněž pomálu, šťastnější přesto odjížděl Heerenveen. Jediný gól zápasu totiž zaznamenal hostující Luciano Slagveer dvanáct minut před koncem. Výsledek je pro domácí trochu krutý, proti favorizovanějšímu soupeři rozhodně nebyli horším týmem.

Oba celky disponují útočníky, kteří stojí v popředí tabulky střelců celé soutěže. Dnes se však příliš nedařilo ani domácímu Kramerovi, jemuž se čtrnácti brankami náleží v tomto ohledu bronzová příčka za duem z PSV Eindhoven, ani třínáctigólovému Němci Marku Uthovi. z Heerenveenu. Z první půle snad stojí za zmínku jen střela Eduarda z hranice penalty, bohužel pro domácí tomuto pokusu chyběla přesnost i razance. Svěřenci kouče Lodewegese se za úvodních 45 minut vůbec k ohrožení Hansena nedostali.

Druhý poločas už byl přece jenom trochu bohatší. Hned tři dobré šance si v krátkém sledu vytvořili fotbalisté Haagu, ani jednou ovšem nevyzráli na připraveného Nordfeldta. Švédský gólman to neměl ani příliš složité, neboť zakončení klubu z královského města bylo dosti žalostné. Kramer nejprve z malého vápna mířil přímo do rukavic gólmana, aby o chvíli později prostor mezi třemi tyčemi vůbec netrefil.

Rozhodující moment přišel v minutě 78. Luciano Slagveer se skvěle uvolnil po pravé straně přes dva obránce a pak z úhlu propálil Hansena. ADO Den Haag se už na vyrovnání nezmohl a jejich pětizápasová série bez porážky je tak u konce.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2,57, 2,5 byly kurzy na jedničky v posledních 2 zápasech ,kde hrál Heerenveen.Oba zápasy prohráli.Prohrají i ted za kurz2,3?.tip 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele