základní část, 23. kolo
14.02.2015 20:45 CET
3 : 2
(0:1)

Reportáž

ADO Den Haag - NAC Breda 3:2

Den Haag zvládl jeden z klíčových soubojů o záchranu, trápící se Bredu skolil díky skvělé čtvrthodině v závěru druhé půle, kde otočil z 1:2 na konečných 3:2, a vytvořil si náskok na svého soupeře na rozdíl devíti bodů. Hosté nebyli vůbec daleko třem bodům, nakonec však protáhli svou šňůru bez vítězství už na osm zápasů a zůstali předposlední.

Hostující kouč Robert Maaskant mohl do sestavy zařadit svou novou čerstvou posilou, a to záložníka Demyho de Zeeuwa, který má zkušenosti s reprezentačním dresem. Na to, že prakticky rok nesehrál soutěžní utkání, se uvedl naprosto výborným výkonem. Dost mizernou ofenzívu Bredy podpořil hned dvěma góly při svém jubileu.

Na svůj premiérový zásah přitom čekal pouhých deset minut. Tighadouini posunul míč na vápně na lépe postaveného spoluhráče, který uklidil balón přesně k tyči, a gólman Hansen se po střele jen ohlédl. Den Haag se následně tlačil za vyrovnáním, jenže Wilson Eduardo dvakrát selhal v koncovce a netrefil se ani Kramer.

Další branky se tak diváci dočkali až po přestávce. Kramer si naběhl na pěknou kolmici, vyběhnuvšího brankáře ten Rouwelaara hezky přeloboval a vyrovnal. Zdálo se, že Den Haag otočí vedení na svou stranu, vždyť Wilson Eduardo málem napodobil Kramera a předvedl obdobný oblouček, stal se ovšem ve finále přesný opak.

Van der Weg dostal balón na levou stranu, přihrál míč do šestnáctky, kde se ocitl de Zeeuw, a ten překonal Hansena podruhé. ADO v 76. minutě dokázal reagovat, když Houtkoop dorazil odraženou střelu do branky. Euforii domácím pak zajistil čtyři minuty před koncem přesnou hlavičkou a svým druhým gólem v utkání Kramer.

Autor: Patrik Sandev / nac.nl

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Haag musí za 1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele