základní část, 5. kolo
31.08.2013 19:45 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles 1:4

Waalwijk v dnešním klání s Go Ahead zcela propadl a po zásluze prohrál vysoko 1:4. Hlavním hrdinou duelu se stal třígólový Erik Falkenburg.

Eagles vtrhli do zápasu pěkně po hlavě a od samotného počátku měli jasně navrch. Svou převahu nakonec přetavili v úvodní trefu už po pouhých devíti minutách, kdy Antonia posadil míč na hlavu Falkenburga a ten jej se štěstím procedil za Šedova záda - 0:1. Hostující tlak ani následně nepolevil, a tak se už za necelých deset minut radovali hráči Eagles znovu. Po centru Schenka se hlavou opět prosadil špatně střežený Falkenburg - 0:2. Waalwijk toho v první půli mnoho nepředvedl. Za zmínku stojí snad jen Joachimova dělovka pod břevno, se kterou si poradil Room.

Po změně stran nadvláda Eagles pokračovala. Navýšit své vedení mohli svěřenci kouče Booye už po čtyřech minutách hry, ovšem Kolderova hlavička rozezvučela pouze pravou tyčku Šedovy brány. Třetí branky se nakonec hosté dočkali až v průběhu 64. minuty. Z otočky se prosadil Falkenburg, čímž dokonal svůj hattrick - 0:3.

Zanedlouho byla situace Waalwijku ještě beznadějnější. Frank van Mosselveld stáhl ve vlastním vápně jednoho z hráčů Eagles a nařízenou penaltu s obrovským přehledem proměnil zkušený Marnix Kolder - 0:4. Závěr zápasu už mnoho zajímavých okamžiků nenabídl, přesto se družina kouče Koemana dočkala alespoň čestné trefy. Po patičce Joachima se míče zmocnil Denzel Slager a střelou podél brankáře Rooma korigoval na konečných 1:4.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
hradec

Waalwijk 1:0 Eagles Šeda vychytá nulu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele