základní část, 27. kolo
16.03.2013 19:45 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - Heracles Almelo 0:2

Fotbalisté Venla prohráli i ve svém třetím zápase v řadě a s přibývajícím časem se jim bude vzdalovat přímá záchrana stále více. Nyní se drží na předposledním místě tabulky s pětibodovým náskokem na Tilburg, který má ale ještě zápas k dobru. Heracles naopak útočí na kvalifikaci Evropské ligy, zatím je na desáté pozici a na osmý Nijmegen ztrácí jen dva body. Hosté rozhodli o své výhře krátce po hodině, kde vsítili hned dvě trefy.

První poločas byl bohatý na šance především ve svém úvodu, poté se hra vyrovnala a ve druhém dějství se zrodily dvě velké možnosti, ze kterých padly jediné dva góly utkání. Hosté vstoupili do zápasu velice dobře a hned v v 6. minutě dali vedoucí branku, jenže autor Everton byl přistižen v ofsajdu. Po necelé čtvrthodině hry skórovalo Almelo podruhé, když se do horního růžku trefil Castillion, i jemu byl ale odmáván ofsajd.

Na druhé straně byl o minutu později blízko gólu Wildschut, který po centru z pravé strany dobře hlavičkoval, avšak míč se odrazil od břevna na brankovou čáru a následně se vykutálel z branky. Poté se ale hra velmi uklidnila a Heralces mělo další obrovskou příležitost až v první nastavené minutě. Po nesmyslném vyběhnutí Pasveera zakončoval do prázdné branky z hranice pokutového území Everton, jenže svůj projektil napálil těsně nad.

Nicméně po přestávce hosté nakonec vsítili vedoucí branku, i když v zápase neměli územní převahu. Po odraženém míči napřáhl z osmnácti metrů Everton a tentokráte se trefil náramně. Venlo se sice snažilo bojovat, jenže v 67. minutě definitivně přišlo o naději na bodový zisk. Po skvělém zákroku Pasveera se k odraženému míči dostal Mike te Wierek a prázdnou branku nemohl minout. Venlo bylo touto sprchou opařené a k žádné výrazné šanci se již nedostalo.

Autor: Viktor Sandev / heracles.nl

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele