základní část, 2. kolo
18.08.2012 19:45 CET
1 : 3
(1:1)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - FC Utrecht 1:3

Utrecht si dnešním klání s Venlem výrazně spravil chuť, když zaznamenal důležité vítězství v poměru 3:1.

Lepší vstup do zápasu měli domácí fotbalisté. Ti se mohli ujmout vedení už ve dvanácté minutě, kdy se dostal k odraženému míči Vorstermans a měl dostatek prostoru i času k zakončení, přesto trefil jen boční síť.

Na úvodní gól si tak nakonec diváci museli počkat ještě dalších patnáct minut. Až poté se totiž rozhodl z hranice šestnáctky vypálit Yanic Wildschut a svou střelu umístil nechytatelně k pravé tyčce. Utrechtu se ale povedlo ještě před přestávkou vyrovnat. Po přihrávce Duplana se trefil přesně do levé šibenice Nana Asare.

Do druhého dějství vstoupili hosté jako vyměněni a odměnou jim byl poměrně brzký gól. Ten si na své konto připsal po velkém závaru uvnitř pokutového území Venla Cedric van der Gun. Během dvaašedesáté minuty pak Utrecht své vedení ještě navýšil. Yoshidovu mizernou přihrávku vystihl Sarota, následně poslal míč na útočníka Alexandera Gerndta, který obešel brankáře Mäenpäu a zakončil do prázdné brány.

Venlo se ale pochopitelně nehodlalo jen tak vzdát a bojovalo až do samotného konce. Proti pozorné obraně Utrechtu to ale mělo nesmírně složité. Párkrát se sice dostalo i k zakončení, téměř ve všech případech ale mířili domácí hráči vedle.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím s tipem Eurofotbalu na 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele