základní část, 3. kolo
25.08.2012 19:45 CET
2 : 4
(1:1)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - ADO Den Haag 2:4

Na branky bohatý duel byl k vidění ve Venlu. Tam zajíždělo ADO Den Haag a diváci mohli vidět hned šest branek.

Utkání začalo velmi aktivně a to z obou stran. Do první velké šance se dostalo domácí VVV. Běžela teprve 11. minuta a v obrovské příležitosti se ocitl Seip, který si po rohovém kopu ve skrumáži počínal nejlépe a tvrdou ranou z voleje poslal Venlo do brzkého vedení.

Domácí si díky vstřelené brance vytvořili ohromný tlak. Jeden útok střídal druhý. Nejprve nedokázal po chybě obrany trefit prázdnou branku Nwofor a poté nedokázal skórovat ani Seip, kterému střelu vyrazil na brankové čáře až bránící hráč. Bylo jen otázkou času, kdy že přijde druhá branka.

Venlo však zapomnělo na obranu. Běžela 34. minuta a Den Haag se osmělil. Na skvělou přihrávku si naběhl van Duinen a perfektní střelou dokázal srovnat. Neuběhlo mnoho času a ADO mohlo jít dokonce do vedení. Sám na brankáře se řítil Jansen. V souboji jeden na jednoho však nedokázal zachovat klidnou hlavu a vyběhnuvší brankář VVV si se situací skvěle poradil.

První poločas nabídl líbivý fotbal, a tak se diváci těšili na poločas číslo dvě. Ten začal solidně. Ve 49. minutě se domácí obrana nepohodla a nikým nehlídaný Chery napálil míč na branku VVV a poslal rázem Den Haag do vedení. ADO bylo navíc ještě veselejší o necelé dvě minuty později. Van Duinen utekl všem svým pronásledovatelům a přesným centrem našel Toornstru, který nedal brankáři šanci - 1:3.

Poté se hra uklidnila a hosté si hlídali dvoubrankové vedení. S blížícím se závěrem však Venlo začalo opět tlačit a snažit se vykřesat naději. To se podařilo v 80. minutě Vorstermansovi, který se uvolnil a tvrdou ranou překvapil hostujícího brankáře a snížil. Den Haag však o necelých šest minut později ještě jednou odskočil na dvoubrankový rozdíl. Chery se probil skrze nepozornou obranu domácích, která jakoby měla den otevřených dveří a technickou střelou stanovil konečné skóre 2:4.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele