základní část, 30. kolo
14.04.2013 14:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

RKC Waalwijk - Feyenoord Rotterdam 1:1

Feyenoord nezvládl svůj duel ve Waalwijku a do Rotterdamu si odváží pouze bod za remízu 1:1.

Utkání začalo podle předpokladů. Hostující Feyenoord se do svého soupeře zakousl a hned ve 2. minutě přišla první šance. U míče se objevil de Vrij a přesným centrem našel v pokutovém území Pelleho. Ten jen přizvedl míč na zadní tyč a doufal, že překvapí domácího brankáře. Zoet byl však připraven a možnost zneškodnil.

Feyenoord však obranu Waalwijku zaměstnával nadále a bylo znát, že chce brzy rozhodnout. Hosté svůj plán začali plnit ve 13. minutě. V té fauloval domácí Van Peppen a rozhodčí neváhal a nařídil pokutový kop. K exekuci se postavil poté aktivní Pelle a následnou nekompromisní ranou nedal domácímu brankáři šanci - 0:1.

Poté se hra hodně uklidnila. Další velká šance totiž přišla až v nastaveném čase prvního poločasu. V tom napřáhl zpoza pokutového území ke střele Janmaat. Jeho tvrdou ránu s problémy vyrazil Zoet na rohový kop. První poločas tak další branku nepřinesl a zdálo se, že Feyenoord si kráčí pro snadné vítězství.

Druhé dějství však začalo dobře pro domácí. Waalwijk naskočil do druhého poločasu s jasným cílem srovnat a domácí příznivci na vyrovnání nemuseli čekat dlouho. Psala se 55. minuta, když se skvěle uvolnil Duits a následně přesnou ranou překonal hostujícího brankáře a srovnal na 1:1.

Feyenoord se poté opět zapojil do útočení a snažil se strhnout vedení na svou stranu. Jediná velká šance však přišla v 70. minutě z kopaček de Vrije. Jeho pokus skončil těsně vedle levé tyče, a tak se oba celky musely smířit s remízou 1:1.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Elliasson

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

RKC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele