základní část, 12. kolo
10.11.2012 18:45 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

RKC Waalwijk - FC Utrecht 4:0

Vítězná série Utrechtu je u konce. Svěřenci kouče Wouterse tentokrát předvedli mizerný výkon a po zásluze museli skousnout krutou porážku 0:4 od Waalwijku.

Domácí fotbalisté vletěli do zápasu pěkně zostra a za svou aktivitu byli odměněni brzkým gólem. Už v páté minutě Jozefzoon výborně našel volného Chevaliera, který následně uklidil míč přesně k tyčce - 1:0. Uběhly však pouhé dvě minuty a Waalwijk zahrozil znovu. Obránce van Peppen napřáhl z dálky a brankáře Ruitera vylekal nebezpečnou střelou, kterou hostující gólman vyrazil.

Utrecht se ocitl nejblíže vyrovnání po čtvrthodině hry, kdy Kaliho tečovaná střela proletěla jen těsně vedle tyčky. Následně ale tempo hry výrazně opadlo a diváci se místy dozajista pořádně nudili. Z letargie je vytrhl až domácí Najah, který těsně před přestávkou zaměstnal Ruitera dělovkou z dobrých pětadvaceti metrů.

Předváděná hra v úvodních minutách druhé půle mnoho fotbalové krásy nepobrala. První moment, který by skutečně zaváněl gólem, přišel až v průběhu jednašedesáté minuty, kdy zahrozil Imad Najah, který si všiml, že je brankář Ruiter daleko z branky, a tak svůj střílený centr stočil k bližší tyči. Hostující gólman byl nakonec rád, když míč vyškrábl alespoň na roh. O třináct minut později už takové štěstí ale neměl a po střele Jozefzoona musel lovit míč ze své sítě.

Hned vzápětí přišel další gól Waalwijku. Najah dostal od Chevaliera výborný pas, kterého dokázal bezezbytku využít a úspěšným zakončením podél Ruitera zvýšil na rozdíl tří branek. Poslední slovo ovšem patřilo zkušenému Sanderu Duitsovi, který uzavřel gólový účet dnešního utkání zdařilou ranou z přímého kopu.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele