základní část, 15. kolo
30.11.2012 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

PEC Zwolle - VVV Venlo 0:0

Fotbalisté Zwolle nepotvrdili dobrou formu z poslední doby a v souboji o záchranu tentokráte na domácím stadionu nedokázali bodovat naplno. Diváci na gól čekali marně a pro zachraňující se Venlo má získaný bod určitě svou hodnotu. Zwolle tak prodloužilo sérii neporazitelnosti na tři zápasy v řadě a se třinácti body je na čtrnáctém místě tabulky. Venlo získalo o dva body méně a prozatím se vyšplhalo až na patnácté místo tabulky.

Po dlouhé době tak opustilo příčky znamenající pád do druhé ligy, jeho největší rivalové z Bredy a Kerkrade ale ještě mají duel k dobru. Venlo z posledních čtyř zápasů získalo slušných sedm bodů, když po dvou výhrách podlehlo Ajaxu a nyní po bezbrankovém výsledku bere bod. Oba celky měly k vítězné brance hodně daleko, hrálo se téměř bez šancí a první poločas byl kromě nastaveného času pro diváka velmi nezajímavý.

Poprvé byla branka ohrožena v 5. minutě, ale Broerse pálil z hranice vápna mimo. Domácí byl mírně lepší, do vážnější šance se ale nemohli dostat. Po dvaceti minutách hry to zkusil ze střední vzdálenosti Avdič, jeho pokus nemířil mezi tři tyče. Zwolle dále tlačilo a mělo navrch, brankář Venla Mäenpää však zasahovat nemusel. Teprve v posledních minutách to začalo být zajímavé a kromě dvou žlutých karet se urodila i největší šance prvního dějství.

Po přímém volném kopu následovaly dvě dorážky, jenže skvělý Mäenpää vytáhl brilantní zákroky a skóre se proto neměnilo. Ve druhém poločase už oba celky hrály odzadu velmi opatrně a nechtěly udělat chybu, rozhodčí už nemusel vytahovat jedinou žlutou kartu. Největší příležitost byla k vidění přesně po hodině hry a opět jí měli domácí. Po centru van Polena se k hlavičce dostal Drost, ale osamocen o pár decimetrů minul. Pak už ani jeden brankář nemusel výrazněji zasahovat a utkání tak skončilo remízou, kterou berou spíše hosté.

Autor: Viktor Sandev / vvv-venlo.nl

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele