základní část, 10. kolo
28.10.2012 14:30 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

PEC Zwolle - PSV Eindhoven 1:2

PSV potvrdilo roli favorita a na půdě nováčka ze Zwolle dokázalo vyhrát 2:1.

Utkání začalo velmi opatrně. Domácí věděli proto čemu stojí a tak se po většinu času spíše bránili. První velká šance přišla v 18. minutě. Velkou možnost měl Wijnaldum, který zprava pronikl do šestnáctky a ze strany postupoval na Boera. Pokusil se zamířit k bližší tyči a bránu minul jen těsně.

První poločas toho jinak moc nenabídl. Ten druhý však přinesl zajímavější akce a hlavně branky. Druhé dějství začalo náporem hostujícího celku, ale bylo to právě domácí Zwolle, kdo se jako první radoval. Běžela 54. minutě a po rohu Mokhtara hlavičkoval z malého vápna van den Berg. Hostující Waterman v brance jen přihlížel a domácí šli senzačně do vedení.

PSV poté marně hledalo recept na obranu PEC. Zwolle se bránilo, a tak se muselo na další branku počkat až do 75. minuty. Hutchinson poslal z pravé strany do vápna přesný centr, který perfektně hlavou k levé tyči umístil Derijck.

Nezbývalo však už mnoho času a tak PSV pustilo všechno co mělo do útoku. Tížené ovoce přišlo o pouhé 4 minuty později. V 79. minutě po dlouhém nákopu se do šance dral Matavž. K tomu se připletl domácí van den Berg a snažil se mu míč ukopnout. To se mu povedlo, avšak tak nešťastně, že z toho by vlastní gól a PSV tak mohlo slavit obrat na konečných 1:2.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:7

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele