základní část, 1. kolo
11.08.2012 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Heracles Almelo - VVV Venlo 1:1

Fotbalisté Venla vstoupili do nového ročníku Eredivisie velice slušně a získali velmi cenný bod, což na půdě Heracles nebylo v předchozích letech příliš obvyklé. Venlo tak určitě ukázalo, že by letos nechtělo hrát jen druhé housle, nesmí se ovšem nadějným výsledkem uchlácholit. Domácí šli přitom velmi rychle do vedení, Venlo ale srovnalo v závěru prvního poločasu a ve druhém předvedlo disciplinovaný výkon v obraně, který nakonec stačí.

V úvodní čtvrthodině nebyly k vidění žádné větší šance, ovšem na jejím konci se zrodil hned první gól. Na krásnou přihrávku za obrana si naběhl Samuel Armenetos a přehodil bezmocného hostujícího gólmana. Venlo se dostalo do dobré příležitosti až po dvaceti minutách hry, kdy to zkusil Yanic Wildschut, ovšem jeho pas ve vápně nikoho nenašel. Po půl hodině si vytvořilo další velkou šanci Almelo a mohlo být rozhodnuto.

Nicméně střelu Armenetose dokázal na brankové čáře vykopnout Guus Joppen. V dalším průběhu to zkusil z přímého volného kopu Willy Overtoom a brankář Niki Mäenpää se musel hodně činit, aby vytěsnil balón mimo tři tyče. Venlo ale udeřilo z ničeho nic, když se k přímému volnému kopu postavil Bryan Linssen a dokázal naprosto dokonale přehodit gólmana Remko Pasveera. Po přestávce hosté překvapivě tlačili, jenže síť se jim nepodařilo rozvlnit.

Na krásný pas od Wildschuta si naběhl Nigerijec Uche Nwofor, jeho lehkou teč ale dokázal brankář Almela vytěsnit mimo tři tyče. Následně se do míče opřel Ricky van Haaren a trefil břevno, v samém závěru se dostal do samostatného úniku Robert Cullen a snažil se trefit místo u pravé tyče, ovšem nakonec dolní roh o něco minul a loňský výsledek 7:0 se tak nyní rozhodně neopakoval, Venlo mělo opravdu k vítězství blíže.

Autor: Viktor Sandev / vvv-venlo.nl

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
paver

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele