základní část, 29. kolo
05.04.2013 20:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord Rotterdam - VVV Venlo 1:0

Duel čtvrtého Feyenoordu s předposledním Venlem měl být jasnou záležitostí, nakonec se ale rotterdamský celek na vítězství pořádně nadřel. Jediný gól celého utkání zařídil v závěrečné dvacetiminutovce kanonýr Graziano Pellè, který se tak osamostatnil na druhém místě tabulky střelců.

Feyenoord nezačal vůbec špatně, v úvodu utkání měl poměrně výrazně navrch, přesto hrozilo především Venlo. V obrovské šanci se ocitl Ricky van Haaren, jenž měl před sebou jen brankáře Muldera, přesto ale gól nevstřelil. 24letý gólman jeho přízemní ránu bravurně vyrazil. Hned vzápětí byl blízko úvodní trefě také Robert Cullen, ovšem ani jeho hlavička v bráně neskončila.

Feyenoord se po většinu první půle opravdu trápil, výrazné zlepšení přišlo z jeho strany až ve druhém dějství. První velkou příležitost si vypracoval v průběhu 59. minuty, kdy hostující obrana zapomněla na zadní tyči na Pellèho a Venlo od pohromy zachránil až pohotový Niki Mäenpää. Finský gólman ve službách VVV se musel činit i o sedm minut později. To jej dalekonosnou bombou z přímého kopu zaměstnal John Goossens.

Mäenpää v průběhu utkání Venlo několikrát podržel, v 71. minutě ale kapituloval. Pellè svou hlavičku poslal nechytatelně pod břevno a bylo rozhodnuto - 1:0. Hosté se už na žádnou odpověď nezmohli.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele