základní část, 15. kolo
01.12.2012 19:45 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord Rotterdam - RKC Waalwijk 2:0

Také dnes Feyenoord potvrdil vynikající formu z minulých zápasů a proti Waalwijku vybojoval zasloužené vítězství. Tentokrát v poměru 2:0. O oba góly se postaral kanonýr Graziano Pellé.

Feyenoord na nic nečekal a do zápasu vstoupil pěkně zostra. Do vedení mohl jít už po šesti minutách hry, kdy se zjevil ve stoprocentní příležitosti Clasie. Domácí středopolař si ovšem vylámal zuby na výborném Zoetovi. Za necelých deset minut přišla další tutovka Feyenoordu. Tentokrát se otevřela prázdná brána před Immersem, blonďatý záložník však trefil pouze jednoho z vracejících se protihráčů.

Následně tempo hry výrazně opadlo, což mělo za následek úbytek gólových šancí. Přesto se nakonec diváci v prvním poločase vytoužené branky dočkali. V samotném závěru předvedl mizerné vyběhnutí z brány gólman Zoet, k hlavičce se dostal Graziano Pellé a bez problémů usměrnil míč do sítě - 1:0.

Po obrátce přišel tlak Feyenoordu, který obranu Waalwijku od samotného úvodu zaměstnával nebezpečnými výpady. V sedmapadesáté minutě hry pak navýšil své vedení. Uvnitř hostující šestnáctky se míč odrazil ke kopačkám Graziana Pellého, který jej poslal neomylně k levé tyčce - 2:0.

Po tomto momentu aktivita Feyenoordu výrazně opadla. I proto mohl Waalwijk deset minut před koncem základní hrací doby utkání ještě zdramatizovat. Domácí ale podržel brankář Lamprou, který zlikvidoval jak střelu Sneijdera, tak i nebezpečnou dorážku Liedera. Závěr utkání si už Feyenoord pohlídal a zaznamenal čtvrtou výhru v řadě.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele