základní část, 5. kolo
15.09.2012 20:45 CET
2 : 0
(0:0)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord Rotterdam - PEC Zwolle 2:0

Feyenoord si doma poradil s nováčkem soutěže ze Zwolle a porazil jej snadno 2:0.

Utkání začalo lépe pro domácí barvy. Hned ve dvanácté minutě se totiž v dobré pozici objevil Lex Immers. Ten skvěle přečetl chybu brankáře Wintejna a sám před brankou mohl skórovat. Jeho pokus mu však dokázal vyhlavičkovat jeden ze stoperů.

Ve 23. minutě přišla na řadu další akce. Schaken potáhl míč a pálil. Brankář Zwolle se však předvedl. O necelé tři minuty později se v šanci objevil znovu Immers. Na brankové čáře už jen stačilo míč posunout o pár centimetrů a byla by to branka. Immers však míč napálil přímo do obličeje bránícího Hintuma.

S koncem prvního poločasu pozlobil obranu Feyenoordu i hostující tým. Pluim si ve 40. minutě šikovně zpracoval, prošel skrze obránce a z dobré pozice napálil tyč. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Druhé dějství však začalo pro domácí skvěle. Ve 46. minutě totiž Feyenoord šel do vedení a to díky velmi kuriózní brance. K odraženému míči se dostal Pellé, snažil se míč umístit, ale trefil je pouze hranou kopačky, jeho nepovedená střela změnila směr o bránícího Broerseho a namířila si to přímo za brankovou čáru. Hostující brankář všemu jen nečinně přihlížel.

Utkání se poté zklidnilo. Avšak přišla 73. minuta a s ní i únik domácího Schakena. Ten se dostal do dobré pozice, avšak hostující Aafjes jej srazil a to přímo v pokutovém území. Rozhodčí neváhal a nařídil penaltu. K té se postavil Immers a s přehledem stanovil konečné skóre 2:0.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele