základní část, 2. kolo
19.08.2012 14:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

ADO Den Haag - RKC Waalwijk 2:2

Dost zajímavý duel přineslo druhé kolo holandské Eredivisie. Na domácí půdě hrající Den Haag přivítal na svém stadionu přijíždějící Waalwijk.

Začátek utkání rozhodně lahodil oku diváka. Hned od prvních minut se hrál útočně laděný fotbal a netrvalo to dlouho a přišly i branky. Běžela 14. minuta utkání a přišla ohromná hrubka domácího celku v obranné fázi. Drost a Chevalier si to namířili přímo na branku Den Haagu, při čemž druhý jmenovaný před odkrytou svatyní nezaváhal a skóroval.

Domácí však na vyrovnání dlouho nečekali. O pouhé čtyři minuty později se totiž do pokutového území hostí snesl centrovaný míč, který brankář RKC vyrazil. K míči se však dostal osamocený Wormgoora, který s přehledem zavěsil do vzdálenějšího rohu branky.

První poločas toho poté však moc nenabídl, a tak se čekalo, co že přinese poločas číslo dvě. Druhý poločas začal vyrovnaně, avšak 67. minuta přinesla zajímavou zápletku. Po druhé žluté kartě byl vyloučen hráč hostujícího Waalwijku Bandjar.

O šance náhle začalo být nouze, avšak samotný závěr zápasu všem divákům vynahradil celkem nudný druhý poločas. Nejprve běžela 89. minuta a po velké chybě domácího obránce, který odvracel míč na nohy osamoceného Chevaliera, se hosté dostali do vedení. Chevalier technickou ranou snadno překonal domácího brankáře.

Den Haag však nepadl na kolena a okamžitě začal útočit. Neuběhla ani minuta a diváci si mohli vychutnat infarktový závěr, ve kterém se snadno uvolnil domácí Holla a tvrdou ranou srovnal na konečných 2:2.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zla remiza 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele