základní část, 10. kolo
22.10.2011 18:45 CET
4 : 1
(2:0)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - RKC Waalwijk 4:1

Ve Venlu zavládla během sobotního večera nefalšovaná radost. Svěřenci trenéra De Boecka totiž poprvé v sezóně vyhráli, a to navíc rozhodně ne ledajakým způsobem. Na domácím hřišti rozstříleli Waalwijk v poměru 4:1.

Už od začátku Venlo jasně ukazovalo, že chce tři body získat za každou cenu. Nad svým soupeřem si dokázalo vypracovat poměrně velký tlak a v 16. minutě bylo nakonec odměněnou úvodní brankou. Linssen zahrával přímý kop od pravé postranní čáry, v pokutovém území našel Maya Yoshidu, který přesně umístěnou hlavičkou překonal gólmana Zoeta.

Domácí fotbalisté ovšem pokračovali ve stejném duchu i po zbytek prvního poločasu a těsně před přestávkou šli už do dvoubrankového vedení. Yanic Wildschut využil nedůsledného bránění hráčů Waalwijku, udělal si prostor ke střele a následně přesně zakončil.

Velmi brzy po změně stran mohl přidat třetí branku útočník Michael Uchebo, ovšem se svým zakončením neuspěl. V 65. minutě se pak z ničeho nic prosadili hosté. Po rychlém protiútoku pálil přesně Robert Braber. Waalwijk tato branka nakopla a dokonce sahal po vyrovnání. Střelu Evandera Snoa ale dokázal zlikvidovat gólman De Vogt.

Nakonec to bylo opět Venlo, které se radovalo z branky. V 73. minutě se do střeleckých statistik zapsal střídající Nwofor Uche. Domácí však byli při chuti a závěrečné minuty si skutečně vychutnávali plnými doušky. Zaslouženě pak byli odměněni dalším gólem. Po ose Timisela-Wildschut se míč dostal až k Brianu Linssenovi, který pečetil na konečných 4:1.

Autor: Tomáš Honajzer / vvv-venlo.nl.

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele