základní část, 23. kolo
25.02.2012 19:45 CET
3 : 1
(2:1)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - Heracles Almelo 3:1

Hráči Venla také dnes potvrdili zlepšení z posledních zápasů a proti Heraclesu vyválčili nesmírně důležité vítězství 3:1. Na patnáctý Haag tak ztrácejí aktuálně už jen dva body.

Vstup do utkání vyšel domácím fotbalistům nadmíru dobře. Už po osmi minutách šli totiž do vedení, když přihrávky Marcela Meeuwise využil útočník Uche Nwofor a přesně umístěnou střelou překonal bezmocného Pasveera.

Venlo i nadále hýřilo aktivitou a po necelé půlhodině hry bylo odměněno druhou brankou, kterou si tentokrát připsal na své konto Yannick Wildschut. Heracles ovšem dokázal ještě před přestávkou na nepříznivý stav odpovědět. Lerin Duarte si zpracoval dlouhý míč a následnou ranou snížil opět na rozdíl jediné branky.

V 53. minutě měl velkou příležitost domácí Wildschut, který si na hranici vápna udělal prostor k zakončení, jeho následná střela byla ale zblokována. Blízko vyrovnání se naopak zanedlouho ocitl Everton, jenže po centru ze strany hlavičkoval zhruba metr vedle tyčky. Další šance zápasu pak patřila aktivnímu Wildschutovi, jenž pláchl po levé lajně, dostal se až do šestnáctky, kde chtěl Pasveera překonat z ostrého úhlu, ten ovšem jeho střelu vyrazil.

V závěru zápasu začalo Venlo myslet především na obranu, a tak se do žádných zběsilých útoků už nehnalo. I přesto ale nakonec v poslední minutě základní hrací doby přidalo třetí branku. Wildschut svou příležitost sice využít nedokázal, hned vzápětí ale přihrál na úplně volného Roberta Cullena, který placírkou poslal míč do prázdné brány a pečetil tak vítězství svého celku.

Autor: Tomáš Honajzer / vi.nl

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 alebo 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 alebo 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele