základní část, 1. kolo
06.08.2011 20:45 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - FC Utrecht 0:0

Venlo dokázalo na úvod uspět, a i když si z domácího prostředí přálo získávat vždy tři body, tak proti Utrechtu se ten jeden po bezbrankové remíze počítá. Hosté sice byli lepší, jenže po odchodu několika útočných hráčů přede sezónou to skřípalo především v ofenzívě. Utrecht si jistě chtěl odvést všechny tři korálky, nicméně o ně je připravila velice špatná koncovka. Sedm a půl tisíc fanoušků na stánku De Koel si sice fotbal příliš neužili, ovšem bod berou.

Hned v úvodu začali tlačit domácí, do první vážnější akce se protlačil po centru zleva od Roberta Culena útočník Yanic Wildschut, nicméně gólmana Michaela Worma přelstít nedokázal. Následně se ke střeleckým pokusům dostali Alexander Emenike a opět Wildschut, ani tentokráte z toho ale gólová trefa nebyla. Teprve po půl hodině se poprvé ozval Utrecht, když po kříženém centru od Nany Asareho mířil o metr vedle útočník Frank Demouge.

Minutu před koncem měli hosté největší šanci úvodního dějství. Do dobré střely z hranice vápna se dostal Enzio Boldewijn, brance zabránil brilantní reflexivní zákrok gólmana Dennise Gentenaare. Druhý poločas začal velmi opatrně a v úvodní čtvrthodině se fanoušci museli nudit. Teprve poté Demouge uvolnil těsně před pokutovým územím Boldewijna, jeho prudká rána šla ale pouze vedle branky a domácí se opět mohli uklidnit.

V závěrečné čtvrthodině to v dresu VVV zkusil Bryan Linssen, avšak obrana Utrechtu odvrátila pokus do bezpečí. Venlo potkala velká nepříjemnost deset minut před závěrečným hvizdem, když se do kabin musel předčasně pakovat po červené kartě Rogier Molhoek, který strávil na hřišti pouhých 13 minut. O minutu později to mohl být pro Venlo dokonce dvojnásobný trest, když po centru Alje Schuta hlavičkoval těsně nad Stefano Lilipaly.

Venlo se až do závěrečného hvizdu ubránilo dalšímu náporu a vzhledem k průběhu tak určitě bude s bodem spokojeno. V příštím kole se VVV pojede poprat o další korálky na půdu Arnhemu, Utrecht před vlastním publikem přivítá De Graafschap.

Autor: Viktor Sandev / vvv-venlo.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele