základní část, 14. kolo
27.11.2011 12:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

RKC Waalwijk - Feyenoord Rotterdam 1:2

Tým z Rotterdamu si nakonec odvezl 3 důležité body do tabulky.

Dnešní utkání začalo velmi opatrně a na první šanci se čekalo až do 34. minuty. Domácí brankář Jeroen Zoet se musel činit proti střele hostujícího Kelvina Leerdama. Střela, kterou vytáhl domácí brankář, mířila do levé šibenice. Z následujícího rohu se blýskl opět agilní Leerdam, ale jeho střela mířila pouze doprostřed branky, kde stál pozorný brankář domácích.

Nicméně to bylo od hostí vše a iniciativu převzali domácí. Ve 35. minutě přišla střela domácího Adila Auassara, ale gólman hostí byl na pozoru a balon chytil. Bohužel pro hostující celek už tomu tak nebylo v další minutě. Ricky teen Voorde si skelp ideální přihrávku a nikým neatakován zakončil - 1:0.

Druhý poločas začal šancí hostujícího celku, ale střela střídajícího Cabrala se se neujala, a tak se výsledek na tabuli neměnil. V 62 minutě dostal domácí záložník Robert Braber červenou kartu a musel předčasně do sprch, což očividně oslabilo domácí celek. Přišla 76. minuta a hosté se dočkali vyrovnání. Guidetti si ve vápně zasekl balon a střelou na zadní tyč nedal domácímu brankáři šanci - 1:1. Domácí se snažili ubránit remízový výsledek, ale to se jim nepovedlo.

Protože v 83. minutě napřáhl ke střele hostující Cabral a nedal opět dobře chytajícímu brankáři šanci - 1:2. A protože si tým z Waalwijku nedokázal vytvořit nějakou šanci či uzemní převahu, tak utkání skončilo pro Feyenoord ziskem tří bodů.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele