play off o Evropskou ligu - semifinále - 1. zápasy
10.05.2012 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

RKC Waalwijk - FC Twente 1:1

Twente toužilo proti Waalwijku vykročit za postupem už v prvním zápase, na své konto si ale nakonec připsalo pouze těžce vybojovanou remízu 1:1. Před odvetou, která je na programu v neděli od 16:30, zůstává tedy vše otevřené.

Vstup do utkání vyšel favorizovaným hostům velmi dobře. Vždyť vedení se ujali už po čtrnácti minutách hry, kdy udeřil střelou z úhlu stoper Douglas - 0:1. Hned vzápětí mohl vedení Twente navýšit středopolař Leroy Fer, jenže z hranice vápna přestřelil.

Nevyužití této šance jej začalo pořádně mrzet až po pětadvaceti minutách hry. To se ujal exekuce nařízeného pokutového kopu Ricky ten Voorde a neomylně zakončil - 1:1. Hosté sice následně opět přebrali otěže zápasu pod svou kontrolu, jenže proti výborně bránícímu Waalwijku to neměli lehké.

Po změně stran přišlo velké trápení obou celků, a proto diváci sledovali souboj plný nepřesností, který spíše nudil. Twente bylo směrem dopředu naprosto bezmocné, v závěru utkání pak dokonce málem podruhé inkasovalo. Ve stoprocentní šanci se ocitl ten Voorde, byl však vychytán gólmanem Boschkerem.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

0:7

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele