základní část, 28. kolo
01.04.2012 14:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

RKC Waalwijk - ADO Den Haag 1:0

Fotbalová nuda byla k vidění ve Waalwijku. Tam k utkání dalšího kola přijel tápající ADO Den Haag, který ani tentokrát nezískal žádné body a kvůli těsné porážce 0:1 odjíždí domů s prázdnou.

Začátek utkání byl hodně vyrovnaný. Na první větší šanci si museli diváci počkat až do 21. minuty. V té se do dobré příležitosti dostal hostující Jens Toornstra. Jeho střelecký pokus však mířil přesně na zasahujícího obránce Ramose, který celé nebezpečí zažehnal.

Na další příležitost se nečekalo dlouho. Na tabuli svítila 23. minuta a domácí zahrávali rohový kop. K tomu se postavil Peppen a nasměroval přesný centr na hlavu Nemetha, který se nemýlil a přesnou hlavičkou poslal RKC do vedení.

Tím však utkání prakticky skončilo. V druhém poločase stojí za zmínku zajímavý střelecký pokus z kopaček domácího Peppena. Jeho střelu však kvalitním zákrokem zneškodnil hostující brankář Coutinho. Ke konci utkání mohli domácí ještě zvýšit své vedení, když se střídající Castillion objevil sám před hostujícím brankářem. Jeho pokus však skončil v klidu v náruči Coutinha.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Zajda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele