základní část, 13. kolo
19.11.2011 19:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Heracles Almelo - FC Twente 1:1

Twente sahalo po velice důležitých třech bodech na půdě Heraclesu a stačilo opravdu málo. Jenže se nakonec musí spokojit s pouhým bodem a další ztrátou na vedoucí Alkmaar. Navíc PSV si vytvořilo na druhé pozici náskok dvou bodů. Přitom favorit se dostal do vedení pět minut po přestávce a dlouho bránil těsné vedení, v nastavení se mu ale stala nebývalá věc. Gól ve druhé minutě nastavení za těsného vedení Twente se opravdu příliš nevidí.

Twente tak zůstane po tomto kole na třetím místě se šestadvaceti body, ovšem boj o titul se mu začíná pomalu vzdalovat. Naopak Heracles urval velice cenný korálek a na kontě jich má hned sedmnáct, patří mu deváté místo tabulky. Domácí vstoupili do utkání vskutku aktivněji a už ve 4. minutě pálil nebezpečně Everton, ovšem těsně minul horní tyčku. Za další čtyři minuty zahrozil na opačné straně Luuk de Jong, byl ale také nepřesný.

Do konce úvodního dějství měli větší příležitosti domácí. Nejprve střelec pozdější vyrovnávací trefy Lerin Duarte pálil z obrovské dálky o kousek mimo. Pět minut před přestávkou pálil naopak zblízka Willy Overtoom, nicméně gólman Nikolaj Mihajlov jeho tvrdou ránu zlikvidoval. A po pauze okamžitě nastoupili hosté, přetavili mírný tak ve vedoucí branku. Ještě předtím však hlavičkoval Leroy Fer jen do náruče gólmana Remko Pasveera.

Poté už ale využili hosté standardní situaci. Po rohovém kopu Oly Johna dorazil balón do sítě Peter Wisgerhof. Stejný hráč mohl o devět minut později navýšit stav, jeho kroucená rána ovšem nakonec zapadla do boční sítě. V další možnosti neuspěl též střídající Willem Janssen, a proto přišel na druhé straně trest ve druhé minutě nastavení. Po rychlém protiútoku vyzval střídající Marko Vejinovič ke skórování Duarteho a tomu stačilo nastavit nohu - 1:1.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele