základní část, 9. kolo
16.10.2011 14:30 CET
4 : 0
(1:0)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord Rotterdam - VVV Venlo 4:0

Fotbalisté Feyenoordu v pohodě přejeli trápící se Venlo, které je se třemi body na kontě stále předposlední, a díky výhře 4:0, dá se říci, drží krok s čelem tabulky. Soupeři se zápas vůbec nepovedl, prakticky si v Rotterdamu nic nevytvořil a proti dvěma nařízeným penaltám, dalším dvěma gólům plus vyloučení Musy nemohl zkrátka nic moc dělat.

Až o tolik v první půli domácí lepší nebyli, nicméně se po půlhodině hry přesto ujali vedení. Ještě předtím se však ocitl v dobré šanci Clasie, jehož dělovku ale dokázal lapit gólman VVV de Vogt. Ve 31. minutě ovšem Linssen fauloval ve vápně, za což se kopal pokutový kop, který Guidetti celkem s přehledem proměnil.

Hosté navíc těsně před přestávkou museli řešit další nepříjemnost. Ahmed Musa si totiž během dvou minut nechal udělit dvě žluté karty, takže Venlo dohrávalo o deseti. A Feyenoord jeho oslabení dokázal náramně využít. V 50. minutě zahrál rukou ve vápně Yoshida, a tak se zahrával druhý pokutový kop odpoledne, se kterým opět neměl problém Guidetti.

O tři minuty později Rotterdamští zasadili definitivní úder. Guidetti se společně s El Ahmadim řítili dva na jednoho směrem na bránu, autor dvou branek předal míč svému spoluhráči, jenž de Vogta pravačkou potřetí překonal. Domácí jinak pokračovali ve vytváření dalších šancí a výhru 4:0 nakonec v 83. minutě pečetil ještě van Haaren.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele