základní část, 33. kolo
02.05.2012 20:00 CET
4 : 1
(1:0)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord Rotterdam - Heracles Almelo 4:1

Feyenoordu se povedlo udělat hodně důležitý krok k vybojování vytouženého druhého místa. V duelu s Heraclesem si připsal hladkou výhrou 4:1 a před závěrečným kolem tak má situaci stále plně ve svých rukou.

Vstup do utkání vyšel domácím fotbalistům opravdu na jedničku. Vždyť vedení se ujali už v jedenácté minutě, kdy sice Cissé nejprve orazítkoval pouze tyčku, hned vzápětí se ale dostal k dorážce Otman Bakkal a bez problémů usměrnil míč do brány. Feyenoord měl před přestávkou ještě další výborné příležitosti, jak přidat druhý gól, jenže brankáře Pasveera už překonat nedokázal.

Po změně stran si to ale každopádně bohatě vynahradil. Na 2:0 zvyšoval v 53. minutě křídelník Jerson Cabral, který poslal míč nechytatelně k pravé tyčce. Hosté sice mohli zanedlouho snížit, ovšem recept na Muldera nenašli, a místo toho inkasovali potřetí. Přesně umístěnou hlavičkou se prosadil Sekou Cissé. Uběhlo však sotva pár sekund a Feyenoord vedl už o čtyři branky. Poslední zásah domácího celku si na své konto připsal Ruben Schaken.

Heraclesu se v 72. minutě nakonec povedlo alespoň korigovat. Ve skrumáži před Mulderovou bránou se nejlépe zorientoval středopolař Willy Overtoom a nekompromisně poslal míč do sítě. Na závěr mohl přidat pátý gól rotterdamského celku Otman Bakkal, jeho střelu ale dokázal výborně vyrazit připravený Pasveer.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele