základní část, 26. kolo
18.03.2012 14:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

FC Twente - Feyenoord Rotterdam 0:2

Twente doma zaváhalo, znovuzrozený Feyenoord toho dokázal bravůrně využít a celkem snadno zvítězil 2:0.

Utkání začalo velmi poklidně. Oba týmy dlouhou dobu hrály hodně defenzivně a bylo velmi znát, že dnes nechce udělat ani jeden celek chybu. První větší šanci měli hosté. Osamocený John Guidetti si to namířil přímo na branku domácích a ihned zkoušel pozornost brankáře Twente. Ten byl však připraven a svůj celek podržel.

První poločas moc fotbalové krásy nenabídl. Málo šancí a prakticky žádná, co by stála za připomenutí. Diváci tak čekali, že druhé dějství přinese nejen více akcí, ale také rozřešení, kdo získá cenné tři body. Začátek druhé půle byl rovněž opatrný. Netrvalo však dlouho a hostující Feyenoord začal vystrkovat růžky. Velmi zajímavá situace přišla ve 49. minutě. Po tlaku hostů nasměřoval do skrumáže těl centr Jerson Cabral. Ve zmatku v pokutovém území se nejhůře zorientoval domácí Roseler a nešťastně si srazil míč do vlastní branky.

Domácí zaskočeni rychlou brankou v úvodu druhého dějství jakoby přestali hrát. Hosté se zatáhli a těsné vedení si bránili, avšak Twente vůbec neútočilo. Nudný fotbal místy doprovázený pískotem hlavně domácích fanoušků rozhodně nebyl příjemný pro oko nezaujatého diváka.

Blížil se samotný závěr utkání a všichni čekali, že Twente alespoň zabojuje o remízu. Nátlak však nepřicházel, a tak se o slovo přihlásil host. Po straně se skvěle uvolnil Ruben Schaken a přesným centre našel Cissého. Ten nezaváhal a přesnou ranou poslal v 86. minutě hostující celek již do dvoubrankového vedení, které si s přehledem uhlídal.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele