základní část, 9. kolo
15.10.2011 18:45 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

AFC Ajax - AZ Alkmaar 2:2

Ajax v rámci utkání devátého kola vyzval na své půdě lídra tabulky z Alkmaaru. Hosté dlouho sahali po třech bodech, nakonec si oba celky body rozdělily za remízu 2:2.

Utkání začali lépe hosté. Ti se hned od úvodních minut tlačili do zakončení a po necelé čtvrt hodině hry přišla i zasloužená odměna. Ve 14. minutě se totiž skvěle uvolnil hostující Brett Holman a jeho přízemní střela k levé tyči nedala domácímu brankáři Vermeerovi žádnou šanci.

AZ se po vstřelené brance vrhlo do útoku a domácí začali v obraně hořet. Zasloužený trest přišel ve 21. minutě. V té se skvěle uvolnil Holman a jeho střelu Vermeer kryl. Dobíhající Beerens si však nebral servítky a nekompromisně poslal AZ do dvoubrankového vedení.

První poločas toho již moc nepřinesl a na řadu přišel poločas číslo dvě. Ten začali parádním způsobem domácí, když hned ve 47. minutě snížili. Hostující Marcellis nezvládl svou obranou roli, nepříjemně srazil v pokutovém území Boerrigtera a rozhodčí okamžitě nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Sulejmani a tvrdou ranou snížil.

Utkání se poté vyrovnalo. Oba celky se spíše oťukávaly a domácí jakoby čekali na správnou chvilku. Ta přišla však až ke konci zápasu. V 82. minutě se skvěle uvolnil Janssen a přesnou ranou stanovil konečný výsledek 2:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
afc ajax

vyzerá to na X 2:2

Reagovat
Zajda

Super tip ...

Reagovat
afc ajax

vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

no jako možná i jo při těch našich pravděpodobných absencí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele