základní část, 5. kolo
10.09.2011 19:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

ADO Den Haag - RKC Waalwijk 0:1

Fotbalisté Den Haagu nenavázali na poslední vítězství z půdy De Graafschapu a ani napotřetí se jim nepodařilo na svém stánku zvítězit. Tentokráte byl nad jejich síly dobře hrající RKC Waalwijk, který si tři body z tohoto duelu určitě zasloužil. Hosté jsou zatím po pěti kolech Eredivisie na hezkém šestém místě.

Do první vážnější možnosti se dostali ve 3. minutě domácí, Immers si naběhl do vápna na sklepnutý centr Lukšíka, jenže v koncovce tak úspěšný nebyl a špatnou střelou zamířil mimo. O pár chvil později mohl potrestat špatný odkop jednoho z beků Verhoek, ovšem přihrávku zprava od Höchera do malého vápna usměrnil jen na tribuny.

Ihned na to brankář Zoet špatně vykopl, ještě horší rozehrávka waalwijcké obrany nabídla výbornou střeleckou pozici pro Verhoeka a jeho následný pokus skončil jen těsně mimo. Ve 39. minutě naopak z ničeho nic udeřili hosté. Braber unikl po pravé straně ofsajdové pasti, nacentroval na ten Voordeho, který pumelicí z voleje prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

Jen pár okamžiků na to si na parádní kolmici naběhl hostující Castillon a domácí mohli mít ještě lépe vymalováno. Nizozemský mladík však trefil smolně pro něj jen tyčku. Ani ve druhém poločase se hra Den Haagu nezměnila k lepšímu. Jeho obrana dost často chybovala a pouze shoda náhod je někdy dělila od druhé inkasované branky.

Okolo 51. minuty nejprve sám před brankářem Coutinhem opět selhal Castillon, jenž trefil z blízkosti jeho rukavice, chvilku na to Meijers z výskoku při náběhu na pas rozezvonil tyčku. V 90. minutě pak spálil ještě jednu tutovku střídající van Hout, který po přihrávce od Duitse z vyložené pozice přestřelil.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele