základní část, 20. kolo
23.01.2011 14:30 CET
0 : 3
(0:2)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - PSV Eindhoven 0:3

PSV zajíždělo v rámci kola do Venla. Domácí celek nepředvedl proti svému slavnějšímu soupeři takřka nic a tak Eindhoven odjížděl po devadesáti minutách s úsměvem na tváři a s vítězstvím 0:3.

Utkání začalo opatrně. Oba celky se spíše oťukávaly. Po pár minutách však iniciativu převzal hostující tým. Do první velké šance se však dostalo PSV až ve 14. minutě. V té hosté zahrávali rohový kop z pravé strany. Na centrovaný míč si naskočil střelec Toivonen. Ten však míč pouze prodloužil za svá záda. Na zadní tyči však byl schovaný nabíhající Bouma, který akrobatickou vložkou dokázal usměrnit míč do sítě a otevřel tak stav utkání.

Po půlhodině hry mohl domácí celek srovnat stav utkání. Přímočará akce po levé straně, poté kolmá přohrávka přes střed až na nabíhajícího Michaela Timisela z pravé strany. Ten nad ničím neváhal a zkoušel vystřelit ihned z první. Jeho střela však postrádala dávku přesnosti a těsně minula levou tyč Isakssonovy branky.

Blížil se samotný konec prvního poločasu a hosté se opět dostávali do varu. Nešťastný gól pro domácí celek přišel opravdu nevhod. Po dobré pozemní akci dokázal Toivonen najít svou přohrávkou rozěbehnutého Lense. Ten svou dravostí přeskočil bránícího obránce a přesnou střelou do horního rohu stanovil poločasový výsledek 0:2.

Druhý poločas začal svižně. Bohužel však povedený začátek rozhodl o celém utkání. V běžící 46. minutě se totiž hostující Hutchinson rozhodl pro fotbalově krásné sólo. Obešel nejednoho bránícího hráče a přesnou střelou poslal na začátku druhého dějství svůj celek již do tříbrankového vedení.

Utkání bylo rozhodnuto a domácí se nezmohli prakticky na nic. PSV si tak svůj tříbrankový náskok uhlídal až do samotného závěru a poprávu si tak odvážeí z Venla tři body za vítězství 0:3.

Autor: Petr Zajíc / football365.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fit by měl už být i jeden z hlavních článků Jonathan Reis Prosím toho kdo píše tyto články ať se na to už vykašle, to nemá smysl..

Reagovat
Stiksxx

co ti na tom nesedí?

Reagovat
smazaný uživatel

ten člověk má přetrhané kolení vazy...

Reagovat
smazaný uživatel

0 3- 3 da Reis

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravda, že autor (při vší úctě) nemá valný přehled o ED. To mi jinak nemohl napsat, že Venlo udělalo "velmi důležitý" krok, když angažovalo z Heernveenu devětadvacetiletého marockého forvarda Youssefa El Akchaouie. Páni, vždyť ten chlapec je absolutně negélovej a v Heerenveenu jsou myslím rádi, že se ho zbavili. Mám dojem, že se vůbec neprosadil ani ve 2.Bundeslize, tak co to tu pane píšete za blábol. Vždyť je to kopyto a jeho start na Maroko je mi fakt záhadou, podle mě měřítkem nebyla výkonost ale zřejmě jiné zájmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím souhlasit že článek před zápasem byl hodně mimo.. obzvláště když ten samý den stránky PSV uvádějí termín Reisovi operace. Asi bych nereagoval, ale vadí mi že i po zápasový článek je uplně mimo mísu. Vždyť ten člověk to vzhledem k popsání gólových akcí vůbec nemohl vidět. Kromě první branky, která docela sedí je vše popsáno naprosto nesmyslně.Myslím že při vší úctě když už to chcete psát, měli by jste to aspoň vidět...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele