základní část, 7. kolo
25.09.2010 19:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

PSV Eindhoven - FC Groningen 1:1

PSV nezvládlo utkání proti Groningenu a nakonec jen remizovalo 1:1.

PSV začalo perfektně. Již od prvních minut na hřišti dominovalo. Velká šance přišla v sedmé minutě, a to z kopaček Dannyho Koevermanse, který svou technickou střelou hodně vylekal hostujícího brankáře. Ten však dokázal jeho střelu bezpečně vytěsnit. Do dalších šancí se dostával Ibrahim Afellay, avšak ani jedna z jeho střel neprošla až do sítě.

První poločas toho moc po fotbalové stránce nepřinesl, a tak byl na řadě poločas druhý. V té zase začalo dominovat domácí PSV. Po dvaceti minutách nakonec padla i první branka utkání. Běžela 66. minuta a na dobrý míč ze strany si naběhl Toivonen a přesnou ranou otevřel stav utkání ve prospěch svého celku. Groningen se do útoku dostával jen zřídka a když už, tak po rychlých protiútocích. Blížil se samotný závěr utkání a hosté nabírali na sebevědomí. Dvě minuty před koncem přišla rána do vazu PSV. Gonzalo García-García v dresu hostů se parádně uvolnil a technickým pokusem překvapil brankáře a srovnal stav utkání. Domácí do konce utkání nedokázali najít odpověď.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
AjaxFans

Težký zápas,Psv nějaký bod ztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele