základní část, 3. kolo
22.08.2010 14:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Heracles Almelo - Feyenoord Rotterdam 1:1

Ambiciózní Feyenoord zajížděl v rámci utkání 3. kola holandské Eredivisie na půdu rostoucího Heraclesu. Vyrovnaný zápas vítěze nepřinesl, a tak si oba celky body rozdělili za remízu 1:1.

Utkání začalo lépe pro hostující mužstvo, to se již od úvodního hvizdu tlačilo do útoku a v 8. minutě si vypracovalo první velkou šanci. Do samostatného úniku se dostal Leroy Fer, utekl všem bránícím hráčům a tvrdou střelou prověřil reflexy domácího brankáře, který zasáhl excelentním zákrokem.

Fer si souboj s brankářem domácích zopakoval o pár minut později, když se postavil k přímému kopu. Jeho střela z výhodné pozice nepostrádala přesnost ani razanci, avšak stál proti ní brankář Heraclesu Pasveer, který dalším dobrým zákrokem svůj celek podržel.

Ovšem byli to právě domácí, kteří šli do vedení. Ve 12. minutě se v dobré šanci objevil osamocený Mark Looms. Neváhal ani vteřinu a tvrdou ranou prostřelil hostujícího brankáře.

Feyenoord byl jako opařený horkou vodou se do zápasu vrátil až v 31. minutě. V dobré pozici se objevil Wijnaldum, okažitě vystřelil, avšak branku netrefil. Do poločasu se poté nic nestalo a na řadu přišel poločas druhý.

Druhý poločas byl v jasném tempu. Oba celky prakticky nehrály a za zmínku stojí akorát skvělá akce Wijnalduma ze 71. minuty. V té se totiž perfektně uvolnil a tvrdou ranou stanovil konečné skóre 1:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
AjaxFans

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele