základní část, 34. kolo
15.05.2011 14:30 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Heracles Almelo - ADO Den Haag 3:0

Heracles doma zvládl utkání, které mělo býti zadostiučiněním vůči pohárové Evropě, o kterou bude bojovat právě Den Haag. Hostující ADO však své lepší postavení v tabulce nepotvrdilo a odjíždělo tak s porážkou 3:0.

Utkání začalo v klidném tempu. Vše nasvědčovalo tomu, že jde spíše o přátelské utkání. První poločas prakticky nenabídl žádnou šanci a tak se šlo do poločasu číslo dvě. V tom se již začalo trochu hrát a je docela dost možné, že to bylo následkem velkého odchodu většiny fanoušků.

První velká šance přišla až po hodině hry, když z uctivé vzdálenosti ke střele natáhl hostující Dmitri Bulykin. Jeho ránu však domácí brankář kryl.

V 71. minutě se však urodila ohromná příležitost pro domácí. Timothy Derijck fauloval v pokutovém území Mark-Jana Fledderuse a rozhodčí okamžitě nařídil pokutový kop pro domácí. K tomu se postavil střelec Overtoom a v 72. minutě poslal domácí do vedení.

V 85. minutě se pro domácí opět urodila možnost zvýšení vedení a nebyl u toho nikdo jiný než ostrostřelec Overtoom. Ten si tentokrát pohrál s bránícími obránci a parádní ranou poslal Heracles do vedení 2:0. Neuběhlo však mnoho a o pouhé tři minuty později bylo v Almelu ještě veseleji. Hostující zadák Kum se dopustil velké hrubice, když nedokázal zpracovat míč a domácí Armenteros se okamžitě objevil před brankářem Den Haagu sám. Svou pozici potvrdil brankou a stanovil konečné skóre 3:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele