základní část, 6. kolo
19.09.2010 14:30 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

FC Utrecht - VVV Venlo 3:2

Utrecht díky své bojovnosti otočil utkání proti Venlu a zvítězil 3:2.

Utkání začalo lépe pro hostující mužstvo. To se do vedení dostalo celkem brzy, když se v 16. minutě prosadil Boymans a nekompromisní ranou nedal brankáři domácích žádnou šanci. Hosté se však z vedení radovali pouhých 11 minut. V minutě 27. totiž domácí celek dostal výhodu pokutového kopu, ke kterému se postavil Van Wolfswinkel a s přehledem srovnal stav utkání.

Duel pokračoval ve druhém poločase, avšak po dlouhou dobu se nic nedělo. Utkání začalo nabírat na intenzitě až dvacet minut před koncem. V 72. minutě se perfektně uvolnil střelec první branky Boymans. Ten se nemýlil ani tentokrát a přesnou trefou poslal hosty do vedení. To tentokrát trvalo ještě kratší dobu než prvně. O pouhých šest minut později se totiž domácí Utrecht dostal do stoprocentní šance, kterou parádní střelou využil Van Wolfswinkel a srovnal na 2:2. Domácí byli na koni, což potvrdili šest minut před koncem utkání. Asere se dostal díky své rychlosti sám před brankáře a tvrdou ranou strhl vítězství na domácí stranu.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele