základní část, 13. kolo
07.11.2010 14:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

FC Utrecht - PSV Eindhoven 1:2

PSV dokázalo v těžkém utkání na půdě Utrechtu uspět a odváží si tak 3 body za těsné vítězství 1:2.

Začátek utkání byl opatrný. Po chvilce však hostující celek převzal iniciativu a prakticky se všichni ptali, kdyže PSV vstřelí branku. Ta přišla v 25. minutě. Po závaru před brankou Utrechtu se nejlépe zorientoval Dzsudzsák a jeho nekompromisní rána skončila až za zády domácího brankáře.

Radost PSV však netrvala dlouho. Ve 33. minutě si totiž nebezpečně ve středu hřiště počínal Reis. Jeho faul loktem mířený přímo na hlavu nenechal chladným hlavního rozhodčího. ten neváhal totiž ani minutku a okamžitě ukázal Reisovi červenou kartu.

PSV hrálo tedy v oslabení, ovšem stále vedlo. Vedení si drželi i ve druhém poločase. V tom však aktivnějším celkem byl Utrecht, který usiloval o srovnání kroku. Souboje ve středu hřiště však vydreli až do 75. minuty. V té se uvolnil Toivonen a namířil si to přímo do pokutového území. Toho tam nedovoleně atakoval Lensky. Ani tentokrát rozhodčí neváhal a tasil kartu červené barvy a nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil Dzsudzsák a zvýšil vedení hostů na 0:2.

Domácí ovšem nesložili zbraně a v poslední minutovce bojovali. Na řadu přišla 81. minuta a perfektní akce po levé straně na jejimž konci stál Demounge. Ten napálil míč přímo z první a nemýlil se. Obrana PSV si však vedení pohlídala a tak se hosté radovali z těsného vítězství 1:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
PePiG7

0:1(Engelaar)

Reagovat
smazaný uživatel

Že Engelaar :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele