základní část, 19. kolo
19.01.2011 18:45 CET
5 : 0
(3:0)

Reportáž

FC Twente - Heracles Almelo 5:0

Twente si hravě poradilo s Heraclesem a na domácí půdě jej deklasovalo vysoko 5:0.

Domácí celek z Twente si na dnešní den nabilo ostrými náboji. Již od úvodních minut do svého soupeře začal bušit. Běžela teprve 4. minuta, když se rozehrávky rohového kopu chopil De Jong. Ten svým přesným centrem našel osamoceného Janka, který přesnou trefou otevřel skóre.

Heracles se poté zatáhl, obával se nejspíše další rychlé branky. Obrana však vydžela Almelu jen do 39. minuty. V té se dokázal uvolnit střelec Janko a oplatil brankovou přihrávku De Jongovi. Ten si zpracoval míč a parádní ranou poslal Twente do dvoubrankového vedení.

Blížil se samotný konec prvního poločasu. V tom se však stále dělo hodně zajímavého. Heracles se už viděl v šatně, ovšem domácí celek stále dotíral. Rosales si pohrál s bránícími hráči a přesným centrem vyslal Janka na zteč. Ten si poohrál s padajícím brankářem a snadno zavěsil na poločasový stav 3:0.

Začátek druhého poločasu probíhal opatrně. Uběhlo však 15 minut a Janko opět úřadoval, tentokrát se do role nahrávače postavil Peter Wisgerhof. Jeho přesný pas našel Janka ve velmi dobré pozici. Janko tak neměl sebemenší problém završit svůj hattrick a stanovit tak pro Heracles katastrofální výsledek.

To však nebylo všechno. Uplynulo pouze deset minut a pro hosty bylo mnohem hůře. De Jong se uvolnil a přesnou přihrávkou opět našel rozjetého Janka. Ten v tomto duelu ukázal, že je střelcem, který dokáže velké věci, přesnou ranou trefil svou čtvrtou branku a stanovil tak konečný výsledek 5:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
AjaxFans

Overtoom tam něco foukne

Reagovat
afc ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Heracles venku ještě nevyhrálo... to bude klepec

Reagovat
Zajda

Reagovat
smazaný uživatel

vynikající Twente

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele