základní část, 4. kolo
29.08.2010 14:30 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

ADO Den Haag - PSV Eindhoven 2:2

Fotbalisté PSV Eindhoven poprvé v letošní sezoně ztratili body. Domácí Den Haag sice měli na lopatě, jenže dvakrát neudrželi své vedení, a proto se museli spokojit s konečnou remízou 2:2. Eindhoven se nyní dělí o první příčku s Ajaxem, Den Haag je třináctý.

Utkání začalo pro domácí Den Haag nejhorším možným způsobem. Už po osmi minutách totiž inkasoval brankář Gino Coutinho z kopačky Afellaye. Ten převzal míč ve středu hřiště a následně postupoval na branku, s celou situací se nějak nerozpakoval a míč ve vhodné chvíli napálil do sítě - 1:0 pro PSV. O odpověď domácích se pokusil hlavičkující Dmitrij Bulykin ale neuspěl, totéž platilo i o chvíli později, kdy hrozil opět Bulykin, tentokrát ale vyřešil vše z pozice Eindhovenu skvěle obránce Markus Berg. PSV až do konce prvního poločasu kontrolovalo hru, jenže další branku nepřidal.

Naopak ve druhé půli se domácí fanoušci dočkali vyrovnání. Velký podíl má na tom Kubik, který Derijckovi doslova na talíři přinesl nabídku ke skórování a Derijck ji bez problému zužitkoval - 1:1. PSV šlo ale ještě jednou do vedení, Balazs Dzsudzsak zahrával z pravé strany volný přímý kop, na centrovaný balón si naskočil hlavičkující Rodriguez a od něho si vstřelil nešťastného vlastence záložník Lex Immers - 2:1 pro PSV.

Ani tento výsledek se ale nepodařilo hostům udržet. Deset minut před koncem utkání sehráli domácí fotbalisté parádní akci, po dlouhém nákopu si hráči narážečkami vyměnili míč, přičemž Kubik nejspíše stál v lehoulinkém ofsajdu, hra ale pokračovala a Kubik samotný před brankou dostal míč za záda Andrease Isakssona - 2:2. Další branky už se diváci nedočkali, takže utkání skončilo poměrně divokou remízou 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Losinho

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze to PSV zvladne tipujem aspon 0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele