základní část, 12. kolo
31.10.2010 12:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

ADO Den Haag - FC Utrecht 1:0

ADO zvládlo domácí utkání proti Utrechtu a připsalo si na konto cenné tři body za vítězství 1:0.

Začátek utkání připomínal spíše okopávanou. Oba celky vyčkávali a nepouštěli se do zbytečných výpadů. První šanci si připravili domácí až ve 22. minutě. Míče se zmocnil Jens Toornstra, nasprintoval do volného prostoru a okamžitě servíroval centr na volného Immerse. Jeho pokusu však chyběla dávka potřebné razance, a tak si s ní hostující brankář poradil.

Immersova chvíle však přišla na konci prvního poločasu. Běžela 45. minuta a perfektním centrem o sobě dal vědět Van der Bergh. Ten hledal právě Immerse, který tentokrát celou situaci vyhodnotil lépe a přesnou hlavičkou poslal Den Haag do vedení.

Druhý poločas začal ještě opatrněji než ten první. Utrecht nenalézal způsob jak přelstít obradu domácích a ADO se do útoku nijak zvlášť nehrnulo. Pojistit vedení domácích mohl Verhoek, jeho střela však nenašla ten správný cíl.

Ke konci utkání se tak očekával tlak hostů. Ten ovšem nepřicházel. Za zmínku stojí akorát střelecký pokus Demougeho, který ovšem s přehledem zlikvidoval domácí brankář. ADO tak snadno zvítězilo 1:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele