základní část, 17. kolo
12.12.2009 18:45 CET
3 : 0
(2:0)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - RKC Waalwijk 3:0

Venlo si připisuje třetí výhru v řadě. S Waalwijkem si poradilo bez větších potíží, což dokazuje také výsledek 3:0 v jeho prospěch.

Zápas byl z velké části rozhodnutý už po úvodních minutách. VVV se totiž poměrně rychle dostalo do dvougólového vedení a poté si své vedení v klidu hlídalo. Venlo skutečně ovládlo začátek utkání a už ve 2. minutě mohlo vstřelit první gól. Calabrův hlavičkový pokus ovšem letěl pár centimetrů nad břevnem.

Proto si museli domácí fanoušci počkat až do 17. minuty. Gólman Levita sice dokázal Hondovu ránu z přímého kopu vyrazit, míč se ale dostal k Aussarovi, který již věděl, jak jej uklidit do brány. Uběhlo pár okamžiků a už to bylo 2:0. Van Kouwen utekl po pravé straně, nacentroval do vápna, kde se míče zmocnil Timisela a poslal jej za záda Levity.

Waalwijk měl jednu z mála šancí sedm minut před přestávkou. Centr Boerrigtera sice ze začátku nevypadal příliš nebezpečně, nakonec se ale začal stáčet do brány, a tak musel gólman Begois zasáhnout a vyboxovat jej.

Po změně stran ubylo šancí na obou stranách, což však domácí borce příliš netrápilo. Waalwijk mohl na korigování stavu zapomenout, jelikož do pokutového území Venla se dostával jen sporadicky. V 79. minutě navíc VVV upevnilo své vedení třetí brankou. Po rohovém kopu Hondy pálil do černého Leemans. Venlo se díky tomuto vítězství přiblížilo k osmému místu, na které už ztrácí jen dva body. To Waalwijk stále zůstává beznadějně poslední.

Autor: Tomáš Honajzer / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele